T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] GÜNÜN SÖZÜ

 

 

From: anadoluhaber@googlegroups.com [mailto:anadoluhaber@googlegroups.com] On Behalf Of feridun f rat
Sent: Wednesday, October 29, 2008 4:06 PM
Subject: [ANADOLU HABER] GÜNÜN SÖZÜ

 

HAKK. İLE   HEMHAL OLMAYAN   BATIL İLE HEMDEM OLUR, ( firidun fırat ) 

   HA , PASKAL  HA  SİZ  ARANIZDA  NE  FARK KALMIŞKİ  ??

     OYSA  KURAN   DİYORKİ  HİÇ KİMSE YARIN NE OLACAĞINI BİLMEZ,   HİÇ KİMSE   NEREDE  ÖLECEYİNİDE BİLMEZ,     bir  kimse  yarın şu olacak  .  veya  ben şu kadar  yaşayacağım   gibi  bir söz  ederse  ,   bu kurana  zıt  bir  anlayış  ve    söz  olduğu    küfre    düşer,   yani   imanını  kaybeder,    alimlerimiz  ittifak ettiler   ki   bu söz  küfürdür,  zira   gaybı  ancak  ALLAH cc . bilir.  birde  onun  bildirdikleri bilir.,  bir  kimse  kuraniii bir  delile dayanmaksızın   veya  peygamber  efendimizden  gelen  sağlam bir  delile  dayanmadan  geleceye dair  bir  haberi   söylerse  ,ittifakla  ,, kafir olur,    kahinler (  gaypdan haber  verenler ki  genelde  iblisin  ilhamıyla  cinlerin  öyretmesiyle  konuşurlar  bu insanlara  arraf  denir  bunlar  kafirdirler, ) zaman zaman  televizyonlarda   şimdi ismini  vermiyeceyim bir  kişi  ,  ki  bu  kişi     2008  hazıranında   abd. nin   irana saldıracağını   ve  üçüncü  dünya savaşının  olacağını   söylemiş  ve  kesin konuşmuştu,   şimdi  kasıma  geldik    hala  böyle  bir şey  görülmedi  ,  üstelik amerika   ekonomik yönden  yıkılmayla  yüz yüze  bulunuyor,    A.A.   belkide   üçüncü  dünya  felaketi  bu  ekonomik  kıriz  olsa gerek  ,  niye  olmasın ?  kendisini  dünyanın hakimi olarak  ve  ben  her ne istersem  o  lacak gibi   bir anlayışa sahip  abd.  kendi  taptığı  maddiyatçılık  anlayışı  cihetinden   cezalandırılsa  gerektir, inş.   bir  kişi  veya  ülkeler  daima  en önem verdikleri  şeyle  cezalandırılırlar,     adetullah   genelde  böyle  tezahür  ediyor,    her  şeyin en doğrusunu  ALLAH cc. bilir.   o  kendi  mülkünde   hiç bir gücün  karşı koyamıyacağı şeyi  ve  tahmin bile edilem,iyecek  şeyi yapar.    onun cezası  insanları  aciz bırakır. ve  zelil  eder.  bunun örnekleri   kuranda  yeteri kadar  bildirilmiştir.   firavunun  sonu.   nemrudun  sonu   karunun  durumu   ad  kavmi   semud  kavmi   israil oğullarının  ve daha  nicelerinin   başına gelenler   hepsi  ibretamiz   gerçeklerdir, amaa  kafirler  bunlardan  almaları  gereken dersi  maalesef  almazlar,  onlar  kendi  ellerindeki  imkanlarla  böbürlenirler,  ve  kendilerini  ilahlaştırırlar,    işte  bu   onların  eriştiyi  son  noktadır. ve  gazabı ilahi   onları   ummadıkları  bir  yönden yakalayıverir, her  şeyin bir  vakti  saati vardır,   biz müminle  daima  ona  sığınır  ve  her halukarda  ondan  yardım dileriz,  ve sabrederiz,    o  ne zaman  ne yapacağını  bilir,    zira  mülkün  mutlak sahibi  odur,o  azizdir  ve hakimdir,    mülkte  onun  ortağı   yoktur  ve  o herşeye  kadirdir,   ALLAH  CC.sabredenlerle beraberdir,   ona  emanetler olun inş.     dualarımla.  s.a.v.r.     

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.