T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) CHP İZMİR İL BAŞKANI KEMAL KARATAŞ - DİKİLİ CHP YÖNETİCİLERİDE İSTİFA ETTİ

http://www.mhpdikili.org

CHP İZMİR İL BAŞKANI KEMAL KARATAŞ DİKİLİ'DE -
DİKİLİ CHP YÖNETİCİLERİ'DE İSTİFA ETTİ

SHP'li Osman Özgüven'in CHP'den aday gösterilmesini kabul edemeyen CHP Dikili İlçe Yönetim Kurulu'ndan 9 üye yönetimden istifa etti. Başkan Veli Karaman'ın ise yarın akşam yapılacak toplantı sonunda istifasını İl Başkanlığına vereceği belirtildi. MHP Dikili İlçe Binasında yoğun trafik yaşandı-üye kayıtları arttı. Vatandaşlar aldatıldığını ifade etti ve MHP'yi destek vereceğini söyledi. 30 yıl 2 Başkan arasında Halkın uyutulduğunu kızarak dile getirdi.

Bu gün Dikili CHP'de yaşanan istifa çoğunluğuyla ve CHP İlçe Yönetim Kurulu'nun istifa edeceğini öğrenen İl Başkanı Kemal Karataş Üyeleri istifadan vazgeçirmek üzere Dikili'ye geldi.
Önce CHP İlçe Başkanı Veli Karaman'la yalnız konuşan Kemal Karataş daha sonra İstifa etmek isteyen yönetim kuruluyla görüştü.
Yaptığı görüşmede İstifa etmek isteyen üyelere isti fa etmemeleri önerisinde bulunan Kemal Karataş; "Ricam CHP'ye zarar vermemek için İstifa etmeyin ve kimseyi istifaya zorlamayın. Mutlaka bir çıkış yolu bulunacaktır" dedikten sonra Osman Özgüven'le 40 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu belirten Karataş; Bunca yıllık siyasetin içerisindeyiz fakat hiç birlikte olmadık. Ben yerimde sabit kalırken o farklı kişiliklere büründü" dedi.
CHP'de ki istifaların AKP'nin işine yarayacağını da belirten Karataş; Osman'ın Belediye Başkanı kalmasını mı istersiniz. Yoksa AKP'nin kazanmasını mı istersiniz?" sorusuna, Bir yönetim üyesi "bu davranışlarıyla Osman Özgüven AKP'yi ön plana zaten çıkardı. Şu an CHP'den AKP'ye geçen Yüksel Uçar beraberinde götürdüğü oy potansiyeliyle AKP'nin Dikili'de kazanmasına yol hazırladı" dedi.
Daha sonra söz alan başka bir üye Osman Özgüven'in 2001 yılında CHP'den ihraç edildiğini ve Osman Özgüven'in de akabinde istifa dilekçesi yazdığını, istifa dilekçesinde; Deniz Baykal'a ve CHP'ye küfüre varan sert eleştiriler yaptığını belirterek: "Bu insan'ın Parti Tüzüğü'ne göre tekrar Partiye alınmasının mümkün olup olmadığını sordu. Karataş ise Bu soruya; "Bu partı Genel Merkezinin bileceği bir iştir" yanıtını verdi.
Toplantı sonucunda Kemal Karataş basına yaptığı açıklamada sadece şunları söyledi: "Dikili CHP'de her şey yolunda devam edecektir. Kimse istifa etmeyecektir"dedi. Bir gazetede çıkan Osman Özgüven İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanlığına adaymış sorusuna Karataş; "O gazetecinin yazmış olduğu bir şey. Her kes her şeyi yazabilir" dedi.
Toplantı sonun da CHP İl Yönetim kurulu üyelerinden 9 kişi yönetimden istifalarını verirken "Biz bu şartlar altında yönetimde bulunamayız" diyerek istifalarını Başkan Veli Karaman'a verdiler.
Yarın Akşam Yapılacak Toplantı sonunda Başkan Veli Karaman'ında görüşmeler sonucunda İstifasını CHP İl Başkanlığına verebileceği belirtildi.

http://www.mhpdikili.org


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.