T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Gerçek Atatürk’le İdol Atatürk, Turnusol kağıdı Mustafa Filimi

Gerçek Atatürk'le İdol Atatürk, Turnusol kağıdı Mustafa Filimi

 

Vizyona giren Mustafa filmi Atatürkçüleri de ikiye böldü.İslami camiayla hiçbir ilgisi olmadığı herkesçe malum Can Dündar'da, dincilerle iş birliği yapıyor damgasını yedi.Aslında bu film  herkesin ne mal olduğunu ortaya koydu.

 

Bakınız  unvansız hukukçu sabih  ne demiş:

"Can Dündar böyle bir film yaptığı için çok pişman olacak. Tabii yaptığı yatırımın semeresini de görecektir. Bu durum pişmanlığını azaltabilir." 'Mustafa' adlı belgesel filmi de eleştiren Kanadoğlu, filmin kesinlikle Atatürk'ü anlatmadığını ileri sürerek şunları söyledi

 

Heykeller müzesinde balmumundan yapılmış Atatürkün heykelinde koymuşlar sergiliyorlar.Ataürkün boyu 168 cm, tabi kısa bir heykel çıkmış ortaya.Bunu gören gerçek Atatürkçüler kıyameti kopartıyor, "hayır olamaz, Atatürk bu kadar kısa boylu olamaz".Yani zor bir işmi, balmumuna birkaç müdahale birden Atatürkün boyu 1.80 fırlıyor.

 

Filimde neymiş içki içmiş, sigara içmiş, bayanlarla da fazla ilgiliymiş.İyide adam bunları yaparken saklamamış ki, kime ne.yok asla, böyle durumlar olsa dahi millete gösterilmemeli.

 

Düşünüyorum da iyi ki  Atatürk günümüzde yaşamamış.Bu yasakçı, dayatmacı, yobaz Atatürkçüler adama gün yüzü göstermezlerdi.Şimdi Atatürk sigara içecek

-Hişştt Atatam noluyoruz, sonra millete kötü örnek olacaksınız, olmuyor yani….

 

Hatta resimlerindeki sigara salhanelerini, yanındaki  kapalı Latife resimlerini dahi rötuşla yok ettiğini biliyoruz.

 

Adam çilin gir sofrasını kurup alemin eşiğini aralıyacak,

-Hişttt Atatm napıyorsunuz, sonra laf söz olacak, hani yapında çaktırmadan….

 

Adam bayanlara ilgi duyacak

-Hişşt atam napıyorsunuz, yakışır mı sizin gibi bir idole !!, ayıp oluyor yani..

 

Atatürkün hayatındaki kadınlar kitabını  yazan Süleyman Yeşilyurtu'da mahkemeye vermişti bu gerçek Atatürkçüler.Eğer o bu gun yaşasaydı, hiç müsaade ederler miydi bunları yapmasına.

 

Atatürk yatıp kalkıp dua etmeli Atatürkçülerin bolca olduğu bir zaman diliminde yaşamadığına, yoksa o da, bu yasak ve dayatmalardan nasibini alırdı, rahat vermezdi bu yobaz Atatürkçüler adama.

 

Şu beyin yapısını düşüne biliyor musunuz, sen kalk Atatürkçülük adına bir toplumun nasıl yaşayıp yaşayamayacağına karar ver, kılık kıyafetine karış, her türlü baskı ve dayatmayı yap.Sonrada hızını alamayıp, ilham kaynakları Atatürkün nasıl olup nasıl olmayacağına karar ver, çizgiyi aşanları damgala.

 

Bana göre Atatürkün en çok ihtiyacı olduğu şey, Atatürkçülerden kurtulmak.Çünkü onlar bu kafayla giderlerse Atatürk karşıtlarının başaramadığı Atatürk düşmanlığını, dayatmalarıyla millete gınah getirip çok iyi başaracaklar.

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.