T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Gorkem Ates'in Gunlugu - 7-9 Nisan 2005

9 Nisan 2005

Insanlarin bazi seylere ikna olmalari icin illa siddete mi basvurmak gerekli? Konusarak, demokratik yontemlerle sorunlarimizi cozmeyi ne zaman ogrenecek insanlar?

Neden iftira yaydilar? Neden halka yalan soylediler? Neden bana soz hakki vermediler? Cunku burasi Turkiye ve baskalarinin sirtina basarak, ezerek guclerini ispatlamaya calisiyorlar. Burasi Turkiye ve burada ADALET YOK. Burasi Turkiye ve burasi fakirse, ona buna el acmissa bunun bir SEBEBI var. Insanlarin insanlara, onlarin haklarina ve -dolayisiyla kendileri de insan olduguna gore- kendilerine SAYGILARI YOK.

Maalesef insanlara olan inancimi ve guvencimi giderek kaybediyorum. Sanirim bunda benden cok daha fazla sucu olanlar var. Insallah her sey iyiye, dogruya dogru gider. Ne yazik ki bu yonde bir gosterge yok!

7 Nisan 2005

Birisi size bir sey anlattiginda ne yaparsiniz? Diyelim ki biri hakkinda bir iddia. Ona korlemesine inanir misiniz yoksa karsi tarafa da soz hakki verir misiniz? Benim hakkimda bir iddiada bulunduklarindan eminim ama kimse bana soz hakki vermedi! Isterseniz NTV'den Ebru Aksu ve CNNTurk'den Ali Cagatay'a sorabilirsiniz. Zaten aksi olsa ve onlara ulasmaya calismamis olsam isimlerini nereden bilebilirim? (Zira bu insanlar bildigim kadariyla TV'de pek gozukmuyorlar.) Dedigim gibi, hayattan bir beklentim kalmadi. Inancimiza gore, intihar edemeyecegime gore sonuna kadar mucadele edecegim barbarliga karsi. Kula kulluk etmeyecegim.

"Yalniz sana kulluk ederiz, yalniz senden yardim dileriz.", Fatiha 4. Ayet
"Bilmez misin ki goklerin ve yerin sahibi Allah'tir, sizin icin de Allah'tan baska koruyucu yoktur.", Bakara 101. Ayet

http://www.gorkemates.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.