T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Kılıçdaroğlu telefonlara çıkmıyor! 11 Kasım 2008 23:05

Kılıçdaroğlu telefonlara çıkmıyor!
Kılıçdaroğlu telefonlara çıkmıyor!
11 Kasım 2008 23:05
Ülke TV'de Almanya'daki ilginç ziyaret ve bağlantıları gündeme gelen CHP Kılıçdaroğlu dün akşamki iddialar için cevap hakkını kullanmak istedi.


Ülke TV'de gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu 'Sıradışı' programında, hakkıda şok iddialar gündeme gelen CHP Grup Başkanvekili Kemal  Kılıçdaroğlu cevap hakkını kullanmak istediğini söyledi.

Dün akşam Araştırmacı Gazeteci Talip Doğan Karlıbel'in, Almanya'daki ilginç bağlantılarını ileri sürdüğü Kılıçdaroğlu bugün Ülke TV'ye arayarak Karlıbel'e cevap vereceğini söyledi.

Karlıbel, dün akşam Almanya'da Deniz Feneri e.V davasını izlemek için Almanya'ya giden CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li Ali Kılıç'ın burada beraberlerindeki 2 kişi ile genelev tarzı bir sauna kulübe gittiğini, buradan çıkışta yapılan polis kontrolünde Kılıçdaroğlıu ve Kılıç'ın yanındaki kişilerin  uyuşturucu kaçakçısı ve PKK'lı olduğunun ortaya çıktığını ileri sürmüş ve bunu belgeleri ile ispatlayabileceğini söylemişti.
Programın hemen başında Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nun öğle saatlerinde kendisini arayarak cevap hakkını kullanmak istediğini söyleyerek programa davet etti.
Ancak şu saat itibariyle Kılıçdaroğlu'na henüz ulaşıllmış değil.


Yahoo! Türkiye açıldı!
İnternet üzerindeki en iyi içeriği Yahoo! Türkiye sizlere sunuyor!
http://yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.