T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) DEVLET 365 GÜN SICAK YEMEK DAĞITMALI

       Sevgili hemşerilerimiz, kıymetli dava dostları ve değerli basın mensupları;
       Mübarek Kurban Bayramında Cenabı Allah'a olan görevlerimizi yerine getirme sevinci içerisinde siz sevgili hemşerilerimiz ve kıymetli dava dostlarımızla buluşma heyecanını tattık. İslam dini ne güzel bir din ki iş hayatımızdaki yoğun tempodan kısa süre de olsa uzak kalarak hem dinimizin emirlerini yerini getirdik hem de birbirimizle sohbet edebilme fırsatını yakaladık. Kurban bayramının kan akıtmaktan ibaret olmadığını, Allahu Teala'ya olan inancımızı ve bağlılığımızın bir göstergesi olduğunu, her yıl olduğu gibi bu yıl da göstermiş olduk.
       Mübarek Kurban bayramının üçüncü gününde, Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığında saygı değer İl başkanımız Sn. Ercan SEYHAN ve İl yöneticileri,  BBP İzmir İl başkanımız Sn. Ahmet BEREKET ve İl yöneticileri, BBP Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Sn. Yaşar KOÇ, Alperen Ocakları Ege bölge başkanımız Sn. Osman DOLMA, Ege bölge eski başkanları Sn. Tarık AYKANAT ve Sn. Tevfik İMREK ile birlikte bir çok dava dostlarımızla bir araya geldik.
       Alperen Ocakları İzmir İl başkanı Sn. Ercan SEYHAN bu anlamlı günde hazır bulunan gönüldaşlarımıza kısaca;
"Mübarek Kurban bayramı münasebetiyle kurban kesen Müslümanlar, yakın dostlarından veya çevrelerinden ihtiyaç sahiplerine,kurban kesmeyen müminlere, kesilen kurbanların etlerini pay ederek dağıtılmasını bu sayede sofralarına haftalarca ve hatta aylarca et girmeyen ihtiyaç sahiplerini sevindirdiğini, İslam dininin bu amaçla sosyal anlamda zengin bir din olduğunu dile getirdi. Kızılay'ın bazı bölgelerde açmış olduğu kurban ve aş evleri çadırlarına atıfta bulunarak bu hizmetin devlet tarafından gözardı edilmeden yedi gün, yirmi dört saat ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin hijyenik koşullarda yemek dağıtılmasını ve bu sayede bedenen sağlıklı bir şekilde beslenme imkanına kavuşacaklarını ifade etti.
   Yüce ALLAH'ın emir ve yasaklarına,Peygamber Efendimiz'in yoluna tabi olan Ecdadımız bu hayır ve hasenat konusunda öyle sistemli çalışmıştır ki,bırakın insanların ihtiyaçlarını göçmen kuşlardan uçamayan,yaralı ve sakatlar için barınma evleri oluşturmuş bu hayvanları bir yıl boyunca misafir edip onların bakımını sağlayacak bütçeyi vakıflar aracılığı ile finanse etmiştir.Merhametin ve şefkatin doruğa ulaştığı bu çalışma sayesinde Yüce ALLAH topraklarımız işgal edildiği halde kısa bir sürede milletimize zaferi müyesser eylemiştir.İnşaallah bizim de vazifemiz olan bu şefkat,merhamet ve adaleti tüm dünyaya yayma gayretimiz sonuca ulaşacaktır.

Bizleri bu kutlu günde yalnız bırakmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.Yüce ALLAH'ın rahmeti,merhameti ve bereketi üzerinizden ve üzerimizden eksik olmaz İnşaallah"

diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra bayramlaşmak üzere İl yöneticileri ve gönüldaşlarımız ile beraber BBP İzmir İl Başkanımız Sn.Ahmet BEREKET ve yönetimini ziyarete gidilmiştir.



--
H.Gökhan ALTAY
Alperen Ocakları
İzmir İl Başkanlığı
Basın Yayın Masası Başkanı

Bedenimiz TÜRK,
Ruhumuz İSLAM,
Ruhsuz Beden İse Cesettir.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.