T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Fwd: SIG AKADEMISYENLERE ACIK DAVET-SUKRU SERVER AYA









T.C. Milletine DUYURU  -  SIĞ  AKADEMİSYENLERE  AÇIK  DAVET                                                    

Konu:  ERMENİ BİLDİRİSİ ve ÖZÜR DİLEME KAMPANYASI hk.

4.12.08 VATAN gazete

(http:// haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=211898&Categoryid=1 )

haberine göre, içlerinde Prof. Baskın Oran, Prof. Ahmet İnsel, Dr. Cengiz Aktar ve gazeteci Ali Bayramoğlu, v.b. öncülüğünde yılbaşında – internet'te bir özür dileme kampanyası açılacakmış.

Başka vesile ve yazılarla dar bilgi ve önyargıları sabit bu zevat ve onlar gibi fazla okumadan düşünenlere açık sözüm şudur:

1.  Böyle bir SOYKIRIM ASLA  OLMAMIŞTIR, büyük bir şarlatanlık ve iftira kampanyası yüzyıldır sürmekte, bu sayede en başta inandırılmış (dış ülkelerde) Ermenilerden devamlı para toplanmakta, bir kısmı dağıtılmaktadır.

2.  Nisan 2008'de İst. Ticaret Üniv. Tarafından bütün üniversitelere yollanan "THE GENOCIDE OF TRUTH" kitabımdaki 2000'e yakın Türk aleyhtarı kaynaklardan belgeleri okumamışlarsa,  bu zatların bilgi derinliği şüpheli, akademik tembellikleri bellidir. Okumalarına rağmen, bunların hiçbirini yalanlamadan böyle bir iddiada bulunabiliyorlarsa, yalan söylemektedirler.

3.  Bu kişilerin akademik bilgi noksanlıklarını, sempozyumlardan kaçarak iddialarını belgelerle ispat edememelerini, unvanlarını suistimal ederek millete nifak sokmalarını ve akademik korkaklıklarını alenen kınıyorum!

4.  Bu zatlar üniversitelerindeki İngilizce 702 sayfa kaynak kitabı okumaya zahmet etmediler ve internette "Turkish Armenians" (armenians-1915.blogspot.com) sitesindeki elektronik kütüphanede dünyaya açık (kitabım dahil) belgelerden, "Turkish Forum" veya "ERAREN" bültenlerinden de haberleri yoksa ve bilgi fukaralıklarını bu tür kampanyalarla örtüp, "kapalı bir kulüp gibi aynı çizgide olanlarla yetiniyorlarsa", bunları  millet huzurunda tartışmaktan korkanları ayıplamaktan  başka bir şey elden gelmiyor.  Ya dediklerinizi ispatlayın beyler veya (http://armenians-1915.blogspot.com/2008/10/2610-genocide-lies-need-no-archives.html , http://armenians-1915.blogspot.com/2008/10/2624-genocide-lies-need-no-archives.html , http://armenians-1915.blogspot.com/2008/10/2635-genocide-lies-need-no-archives.html )  yazılarımda İngilizce bilenlere seslendiğim gibi SUSUNUZ!

 (TC Vatandaşı) Şükrü Server Aya

 




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.