T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Türk Basınından inciler,

Fatih Altaylı; Haber Türk Web sitesindeki köşesinde görüşlerini beğenmediği kadın gazeteciye yönelik "Hanımefendi belki farkındasınız, belki değilsiniz ama o ordu sizin bacak aranızı da koruyor… Türk ordusuna sallayan hanımefendi bilmelidir ki, Türk ordusu Türkiye'nin sınırlarını korur. O sınır ne yazık ki, kadınlarımızın bacak arasına kadar uzanır" demiş.

yahu bunun üzerine öyle espriler yapılır ki, ne malzeme çıkar buradan ama hadi tutayım kendimi. Pes yani… u'lan  şu basında ne yumurtlayan adam var yahu. orduyu neden bu kadar düzeysiz tartışmaların içine çekiyorlar

Adalet Bakanlığı'nın imam nikâhlı çift için verilen para cezasını erteletme talebi Yargıtay'dan "Devrim Kanunu" gerekçesiyle geri çevrildi. Devrim Kanunları'nın uygulanması tartışmalarını yeniden açacak kararla imam nikâhlı çiftlere hapishane yolu göründü

Bu haber Taraftan,  Haberin başlığı da şöyle "Devrim kanunları geri döndü" bak nasıl goygoyculuk yapıyor, okurun içine kin ve nefret tohumu serpiyor. Ne diyor haber para cezası erteletme talebini Yargıtay onaylamadı. Yani korkmayın kimsenin imam nikahlı olduğu için hapse gireceği falan yok, Cezası 1000 YTL , oda olay yargıtay a gidip onanırsa, Peki beraber yaşamaya ceza varmı? ah siz gasteciler  var ya…

Ahmet Altan Demişki

Çekeceksem bir kitap yazmanın çilesini çekmek, mutlu olacaksam güzel bir cümle yazabilmenin mutluluğuna sahip olmak isterim.
Böyle tek başıma dolaşayım, hayallere dalayım, olmayan, yaşamayan insanlar yaratabileyim isterim.
Biliyorum çok bencilce ama kendi yarattıklarımı tanrının yarattıklarından daha çok sevdiğim zamanlar vardır.

"Fe-Süphanallah" sanırım en güzel yorum olur bu söze

1915 olaylarını yasayla 'soykırım' olarak kabul eden Fransa, inkarını suç kabul eden tasarıyı iptal etti. Devlet Bakanı, 'Senato'ya gelmesine karşıyız' diyerek dosyayı kapattı..

Fransa'da Ermeni iddialarının reddinin ceza kapsamına alınması yönünde çabalarını aralıksız sürdüren Ermeni diasporasına büyük darbe… Fransız hükümeti ilk defa resmi olarak "Ermeni soykırımını inkarın" cezalandırılmasını öngören yasa tasarısına karşı olduğunu açıkladı. Hükümet, Ermeni lobisine yakınlığıyla tanınan Sosyalist Parti milletvekili Rene Rouquet'nin bir sorusuna verdiği yanıtta, Fransa'nın "Ermeni soykırımını" 2001′de resmen tanımış olduğunu ve Fransız hükümetinin tarihsel olayların yazım ve yorumunun parlamentonun değil tarihçilerin işi olduğu düşündüğünü bildirdi.

çok şükür, yalnız bayram değil seyran değil, bu fransız bunu niye yaptı.  Acaba işin içinde son iki yıldan bu yana Fransız firmalarının askeri ihalelere alınmaması olmasın, Kriz var ya onlarda bir Türk açılımı yaptılar herhalde

Oktay Ekşi ; bana tercüman olmuş demişki

CELALETTİN Cerrah yani İstanbul Emniyet Müdürü, belli ki mizah duygusu hayli yüksek biri. Aksi eğer söz konusu olsaydı, şu "polis" kılığına girip bir gazinoda çalışan kadını saçından sürükleye sürükleye arabaya tıkan, sonra da ırzına geçip sokağa atan hayvanlara "Kimliğinizi gösterin" demeyenleri suçlamazdı. 

Adamların polis olmadığını bile bilsen elinde silahlı bir adama bana kimliğini göster demezsin. Cerrah ve günlerden beri haberi yapanlar saçmalıyor.

Engin Ardıç demişki;
Deniz Baykal'ın en son çektiği "çarşaf numarasıyla" umduğu kadar oy toplayamayacağını, CHP'yi yeni bir fiyaskonun beklediğini şimdiden sezen bazı arkadaşlar, sarılacak yeni bir dal buldular.
Dal çürük ama zarar yok, hele bir tutunsunlar da, belki kırılmaz…
2007 seçimleri "şaibeliymiş", tekrarlanması gerekiyormuş!
Bunu söyleyen de has arkadaşları, ahret kardeşleri Bülent Tanla. Onun ipine sarıldılar.

Çarşaf numarası tanımı meseleyi bu kadar iyi özetler brova yani  Alıntı:   milletmeclisi.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.