GAZZE'Yİ VURAN PİLOTLAR KONYA'DA EĞİTİLDİ!


Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş, İsrail'in hava saldırısında kullandığı uçaklar için Konya'da eğitim uçuşu yaptıklarını yazdı...

GAZZE'Yİ BOMBALAYAN PİLOTLAR, KONYA'DA EĞİTİLDİ
Şu sıralar çevrede en çok duyduğum söz "Hitler haklıymış" oluyor. Vatandaş İsrail'in Gazze'de giriştiği katliamı böyle yorumluyor. Doğru ya da yanlış, bunu tartışmıyorum. Sokaktaki vatandaş böyle diyor. Demek ki İsrail'in yaptığı zulüm vatandaşa Hitler'in Yahudilere yaptığı zulmü hatırlatıyor. Ha, bu Yahudilerin umurunda mı?


israilli-pilotlar-konyada-egitildi

İSRAİL, TÜRKİYE'Yİ BİLE TERS KÖŞEYE YATIRDI
Umurunda olan Yahudiler elbette vardır, ama İsrail'i yöneten kafa tarihte kendilerine yapılanların benzerlerini Müslümanlara yapmaktan çekinmeyen bir kafa olmalı! Şimdi... İsrail bütün bunları yapıyor da bunun sorumlusu kim? Tabii ki İsrail devletini çevreleyen Müslüman devletlerin basiretsizliği İsrail, öylesine dessas, öylesine sinsi ve öylesine kurnazca davranıyor ki, Türkiye'yi bile ters köşeye yatırdı. Bu da Türkiye'ye ders olsun, 80 yıldır İslam dünyasını ters köşeye yatırdığı için...

ARAPLARIN UMURUNDA DEĞİL
Türkiye, İsrail ile çevresini barıştırmaya çabalarken İsrail yeni bir savaş başlatıyor. Türkiye'nin bütün girişimlerini boşa çıkarıyor. Buna "Siyonist siyaset" deniyor işte: Haktan yana görünüp ihanet etmek... Fazla ne beklenir ki "Münafık" kavramını icat eden bir kavimden! Gelelim bütün bu olanlar karşısında İslam dünyasının durumuna:

Mısır; İran'ın bölgede siyasi güç elde etmek için Hamas'ı kullandığını düşünüyor. Bu da barışı bozanın İran olduğu anlamına geliyor, ki ahmakça bir yaklaşım! Olup bitenler Arap'ın pek umurunda değil. Eğer umurunda olsaydı, onca Arap devletinin arasında minicik bir Yahudi devletinin böylesine pervasız böylesine saldırgan ve kan dökücü olması çoktan engellenirdi. Paralarını Yahudi bankalarında tutmaya devam ediyorlar. Dubai'de bile ana patron Yahudiler... Filistinliler acı içinde haykırışlarının karşılıksız olduğunu biliyorlar, ama ne yapsınlar.

İSRAİL İLE YAPILAN ANTLAŞMALAR İPTAL EDİLMELİ
Her şeye rağmen Türkiye İsrail'e karşı bir şeyler yapabilir. En azından Necmettin Erbakan hocanın İsrail savaş uçaklarının Konya'da eğitim uçuşuna izin veren anlaşmalar iptal edilebilir! Düşünebiliyor musunuz, belki de Gazze'yi bombalayan 40 uçak Türkiye hava sahasında eğitim uçuşlarını yaptılar. İsrail denilen ülke ufacık bir yer. Savaş uçaklarının eğitimine müsait değil. Uçak havalandıktan birkaç dakika sonra başka ülke topraklarına giriyor. Onlar da Türkiye ile anlaşıyorlar.

28 ŞUBAT'IN TÜRKİYE'YE KAZIĞI

Konya'daki üstte her zaman İsrail uçakları var. Bu anlaşmayı Necmettin Erbakan başbakan olarak imzalamış ama bu anlaşma asıl 28 Şubat'ın Türkiye'ye kazığıdır.

Türkiye'nin hem böyle anlaşmalar yapıp hem de İsrail'in Filistinlilere yaptıklarına karşı olması sizce ne ifade eder?
Efendim?

(Bugün)

1 yorum:

  1. Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan avukatı Yaşar Gürkan aracılığıyla, Bugün Gazetesi köşe yazarı Nuh Gönültaş’ın “Gazze’yi bombalayan uçaklar Konya’da eğitiliyor” başlıklı yazısındaki iddiaları üzerine bir tekzip yayınladı.

    Tekzip metninde şu gerçekler dile getirildi:

    “Gazeteniz yazarlarından Nuh Gönültaş 30.12.2008 tarihli, “Gazze’yi bombalayan uçaklar Konya’da eğitiliyor” başlıklı yazısında Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı hedef alan, ancak tarihi gerçeklerle hiçbir alakası olmayan ifadelere yer vermiştir.

    Bu konudaki tarihi gerçekler şu şekildedir.

    1- Türkiye ile İsrail arasında “Askeri Eğitim İşbirliği anlaşması” 23 Şubat 1996 tarihinde imzalanmıştır.

    2- Bu anlaşma Genel Kurmay İkinci Başkanı Çevik Bir tarafından 23 Şubat 1996 tarihinde, İsrail’e yaptığı ziyaret sırasında imzalanmıştır.

    3- Sayın Erbakan’ın Başbakanlığında kurulan 54. hükümet ise bu anlaşmadan üç ay sonra; 28 Haziran 1996 tarihinde iktidara gelmiştir.

    4- Sözkonusu anlaşma kapsamında 8 İsrail pilotu “eğitim uçuşu yapmak üzere” F-16 uçakları ile birlikte 16 Nisan 1996 tarihinde, yani Refahyol Hükümeti’nin kurulmasından yaklaşık iki ay önce Türkiye’ye gelmiştir.

    5- Bu tarihi belgelerde de açıkça görüldüğü gibi sözkonusu anlaşmaların Sayın Erbakan’ın başbakanlığında kurulan 54. Hükümet ile hiçbir alakası yoktur.

    Tarihler ve belgeler bu kadar net bir şekilde ortada iken, söz konusu anlaşmanın “Erbakan Döneminde” imzalandığını söylemek, Refahyol Hükümeti’in efsane hizmetlerini gölge düşürme çabasından başka bir şey olamaz.

    Gerçeğin bu bilgiler doğrultusunda düzeltilmesini, aksi takdirde hukuki yollara başvurulacağını bildiririm. 31.12.2008

    Prof. Dr. NECMETTİN ERBAKAN Vekili Avukat Yaşar GÜRKAN

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.