Kutsal Terör’e : “ ârun aleykum ! ”


Tevratı okuyan, nasıl bir milletle karşı karşıya olduğunu anlar. Kendi kitabını, Kur'an'ı okumaktan acizlenen müslümanlardan bunu beklememiz beyhude gibidir. Utanmaz bir haldeyiz. Kur'an'sız bir hayatın müslümanları ancak ondan uzak durarak olunabilirdi. Bizi Kur'an'dan uzaklaştıranlar bugün bu Gazze terörünü yapanlardır. Osmanlıyı yıkanlar, Gazze'yi bombalayanlardır. Laikliği Ülkeye dayatanlar da bunlardandır. Lozanda bunu bize kabul ettirenler ve edenlerinde müslümanlar olduklarını söylemek safdillikten başka birşey olamaz.

Bu terörün temelleri Basel'de 1879 da atılmıştır. Adolf Hitler'in sağ kolu olan bir Yahudinin marifetiyle, Alman Yahudilerini göçe zorlamak ve İsaril'e gitmelerini sağlanmıştır. 1950-59 yıllarında kuzey Irak'ta yaşayan Kürtleri İsrail'e göçe zorlamak ve ikna olmalarını sağlamak için bombalama olaylarını yapan da Yahudi terörüdür. Sonuçta bu 9 yılda 120 bin Kürt yahudisi İsrail'e göçmüştür.

İsrail'i tanımak için Kur'an'da Yahudilerin özelliklerini iyi okumanız gerekmektedir. Yahudiyi tanıyanlar, Mısır C.başkanıyla tokalaşıp, Başbakan'la da görüşüp saldırıyı yapanların cibilliyetlerini bilmemeleri ayıptır.

Sayın Başbakan onların özelliklerini tarihten ve Kur'an'dan bilmesi gerekir. Sukut-u hayale uğramasına şaşıyorum. Onların Peygamberimizle anlaşmalarına asla sadık kalmadıklarını ve O'nu öldürmek için Müşriklerle işbirliğini gizliden yaptıkları, içerdeki münafıklarla işbirliğinde oldukları ve gizlice fikirler verdikleri bilinmektedir.

İsrail'in katliamlarına ağlayanların hayatlarına dönüp bakmaları gerekir. Hayatımızın her anında, yahudi mallarıyla kuşatılmışlığımız var. Bir Coco Cola'nı Siyonizmi beslediği ve 97 yılının bütün dünyadaki hasılatını İsrail'e hibe ettiği bilinen bir gerçektir. Terör bizim kendimize gelmemize vesile olmalıdır.

Boykot'la en büyük terörün ne olduğunu ümmet anlatmalıdır. İsrail kendi varlığını emperyalist yayılmacılığını kışkırtıcı inancına bağlasa da bu onların sonlarını da hızlandıran bir unsur olacağını görmelidirler.

Kuru protestolarla İsrail boykot edilmiş olmaz. Bütün Siyonist malları boykot edilmelidir. Müslüman ülkeler İsraille diplomatik dille, elçilerin çekerek ve konsolusluklarını kapatarak rest çekmelidirler. Ülkemizde silah anlaşmalarını, bağlantılarını açıklayıp, İsrail'le ilişkilerini askıya aldığını açıklamalıdır.

Büyük İsrail hedefine ulaşmak içintemel araçlarından biri olarak gördükleri şiddetin kökeninde dini metinlerde ki "Kutsal Terör" anlayışı yatar. &

Muharref Tevrat'ın I. Samuel kitabının 15.babda şiddete zemin hazırlayacak düşündürücü ifadeler vardır:

"Orduların Rabbi şöyle diyor: Amalek'in İsrail'e yaptığını, Mısır'dan çıktığı zaman yolda ona karşı nasıl durduğunu arayacağım. Şimdi git Amalek'i vur ve onların herşeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme ve erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür."

Tesniye kitabı 7.bab da:

"Ve Allah'ın Rab onların senin önünde ele vereceği ve sen onları vuracağın zaman, onları tamamen yok edeceksin; kızını onun oğluna vermeyeceksin ve onun kızını oğluna almayacaksın. Çünkü sen Allah'ın Rabbe mukaddes bir kavimsin; Allah'ın Rab yeryüzünde olan bütün kavimlerden kendine has bir kavim olmak üzere seni seçti.

Kur'an-ı Kerim'de Maide Suresinin 82.ayetinde Allah (C:C):

"İnsanlar arasında mü'minlere karşı en sert düşman olarak Yahudilerle müşrikleri bulacaksın..." buyurmuştur.

Terörü kutsayan inancın sahiplerine ve Onları dost kabul edip hala ellerini sıkan "Bel'am"lara diyoruz ki:

"ârun aleykum" "ârun aleykum" "ârun aleykum"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.