T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Ýrfan DÝNÇ'in Hamisi !...Akp Genel Baþkan Yardýmcýsý Akif GÜLLE ..Pekala Neden?
Recep Tayyip Erdoðan'ýn söylemlerinin aksine, adý suistimallerle anýlan Ýrfan DÝNÇ'in Akif Gülle tarafýndan korunmasýnýn sebebini merak edenlerin sorusu..Neden?..

   Çankýrý Milletvekili Nurettin AKMAN'ý bile çark ettiren ve  "dün dün de kaldý cancaðýzým yeni varyasyonlara bakmamýz lazým" dedirtecek gerçek ne?.
   Özel Kalem Müdürü'nün Çankýrý Aðýr Ceza mahkemesinde ve CMK 250 Görevlisi Ankara Aðýr Ceza Mahkemesinde çete suçlamasý ile yargýlanan Ýrfan DÝNÇ'ýn bu kiþi ile iliþkisiz olduðu fikri gerçeði yansýtýr mý?. Kamu vicdaný " Özel Kalem Müdürü Ýrfan DÝNÇ in bilgisi hilafýna bir þey yapmaz" kanaatini doðrulamaz mý?..
   Merkez Ýlçe Baþkaný Çankýrý Aðýr Ceza Mahkemesinde iki ayrý davadan yargýlanmýyor mu?..Merkez Ýlçe Baþkanýnýn seçimlerinde kazanmasý için Ýrfan DÝNÇ in destek olduðu ve bizatiði bu yönde baþýndan beri etkisini kullandýðý doðru deðil mi?. Son Merkez Ýlçe Seçimlerinde Akif Gülle tekrar seçilmesi için çaba sarfetti mi?..Yargýlamalar devam ediyor olsa da, kamu vicdanýnýn bu yündeki kanaatleri nedir?..
   Pekala,
   En canalýcý kadrolarý Aðýr Ceza Mahkemeleri kayýtlarýnda "sanýk" olarak geçen Akp Belediye ve Ýdari elemanlarýnýn Genel Baþkan Yardýmcýsý Akif Gülle tarafýndan korunmasýnýn sebebi ne?..
   Ýþte sebep...
   Akif Gülle de Ýrfan Dinç te Samsun Ýlahiyat Fakültesi Mezunu. Ve iliþkileri ise iþte bu  okuldaki aþinalýklarý..
   Þimdi siz söyleyin bakalým..Aðýr cezada yargýlanan baþkasý deðil de,  Ýrfan DÝNÇ in kendisi olsa Akif Gülle açýsýndan ne deðiþecekti..
   Pekala Akif GÜLLE Çankýrý'daki bu suistimallerden haberdar mý?..
   Yani Belediyenin altýndaki telekom un "özelleþip güzelleþmesinden", Belediyeye ait binanýn bedelsiz olarak birilerine kullandýrýlmasýndan, eþ hýsým akrabaya arazi tahsislerinden, adamýna göre imar uygulamalarýndan, imar müdürlüðündeki proje ve onay suistimallerinden, kooperatif sahteciliklerinden, resmi evrakta sahtecilikten dava görülmesinden, Çankýrý da çete kurulmasýndan ve otuz kiþinin bu çete davasýndan yargýlandýðýndan, bunlarýn içinde Ýrfan Dinç'in has adamlarýnýn olduðundan, ihale fesatçýlýðýna bulaþanlarýn tamamýnýn Ýrfan DÝNÇ in has adamlarý olduðundan, acaba  haberdar mý?..
   Haberdar deðilse haber almasýnýn tam vaktidir..
   Haberdarsa ve görmezden geliyorsa?..
   Akif GÜLLE  " Ýrfan , arkandayým " dedi mi?..Ýrfan DÝNÇ  yakýn bir dostuna " Benim hiç bir sýkýntým yok. Akif Bey söz verdi" dedi mi?..
   Ýþte bu da AKP nin fazilet ve temel politik ahlak sorunudur

www.cankiri.tv

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.