(anadoluhaber) TONY BLAIR "HER GUN KUR'AN OKUYORUM!"

Blair: Her gün Kur'an okuyorum
İngiltere eski Başbakanı Tony Blair Alman Die Zeit dergisine yaptığı açıklamada, "Her gün Kur'an okuyorum" dedi.
İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair, Alman Die Zeit dergisinden Jan Ross und Patrick Schwarz'a verdiği bir röportajda, "Düzenli olarak Kur'an okuyorum, aslında her gün okuyorum." dedi. 55 yaşındaki politikacı, Hz. Muhammed ile ilgili olarak da "O çok uygar bir liderdi" dedi. Hıristiyan ve Müslümanlar arasındaki önyargıları değerlendirirken Blair şöyle konuştu: "Hıristiyanlar hemen, 'Ama onlar bizden nefret ediyor' diyor. Ancak Kur'an'da Hz. İsa ile ilgili olup da, derinden saygılı olmayan bir gönderme yok."
Blair, "İslam dinine geçmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Hayır hayır, lütfen bu konuya girmeyelim" diye cevap verdi.
NTV'nin haberine göre, İngiliz politikacı, başbakanlığı bıraktıktan sonra Katolikliğe geçtiğini açıklamıştı. Bu seçimin öncelikle karısı ve çocuklarının Katolik olması ile ilgili bir karar olduğunu, tabii manevi bir tarafı da olduğunu söylüyor.
İNANÇ HER ŞEYDİR, GÜÇ VERİR
Blair başbakanlığı döneminde inancı hakkında konuşmayı pek tercih etmeyen bir liderdi. Bu konuda büyük konuşmaktan kaçınmasının sebebini ise, "Medyanın demeçlerimi her zaman çarpıtıyor olması" olarak açıklıyor.
"İnanç her şeydir. Size güç verir." diyen 55 yaşındaki politikacı, "Başka şeyler de var tabii bunu sağlayan, ama inanç değerlere sadık kalma gücü verir." diye konuştu.



Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.