T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber)

Softa isimli DÜMBÜK senden adam olmaz, işin gücün İslam'la dalga geçmeye çalıştığını zannetmek. Böyle yaparken kendi şahsiyetsizliğini ortaya koyuyorsun, farkında değilmisin. Ama farkındasın da anırıyorsun bende şahsiyet aramayın diye, birde boynuna yafta takıyorsun, millet ben ibneyim duyun diye. Aslanım senin gibilerin bu ülkede yaptığı it'likleri unutmadık, kansızlar.

 

Yoksa sende şu içemediği için "ÇOK AMA ÇOOOK KIZANLARDANMISIN"...

 

Bu insanlar sizin gibi yaratıklardan nefret ediyor artık, düşün insanların yakasından, inlerinize çekilin defolun gidin...

 

 

 

Kaide örgütü yanlısı söylemleri nedeniyle İngiltere'den sınır dışı edilen imam Omar Bakri Mohammed takipçilerine uzaylıları Müslüman yapmaları çağrısında bulundu

Radikal söylemleri nedeniyle İngiltere'den sınırdışı edilen El Kaide yanlısı 50 yaşındaki imam Omar Bakri Mohammed takipçilerine uzaylıları Müslüman yapmaları çağrısında bulundu.
Omar Bakri Mohammed, Müslümanlığın sadece dünya genelinde değil ayrıca galakside de yayılmasını istedi. Bakri, internet üzerinden yaptığı çağrıda "Müslümanlar olarak, bütün galaksinin yüce Allah'a boyun eğmesini sağlamak zorundayız. Allah, bütün canlıları ona itaat ve ibadet etmesi için yarattı" dedi.
Hapse atılması halinde işkenceye maruz kalacağını öne süren ve kaçmak için planlar yaptığı belirtilen Omar Bakri'nin, yeni bir isim ve pasaport almak için gizli görüşmeler yaptığı bildirildi. Omar Bakri'nin kızı Yasmin Fostok, slikonlarını babasının sosyal yardım olanaklarıyla yaptırması ve internetten tanıştığı bir İngiliz ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.(dha)

Bİ UZAYLILAR KALMIŞTI ODA TAMAM OLDU...

--
________________________________

TANRI AMERİKAYI KORUSUN..

_________________________________



Yeni nesil Windows Live Services'ı ücretsiz edinin. Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.