T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[Saadet! Şimdi] ... Milletimiz Teyakkuza Olmalıdır

Siyonist vahşetinin yeni perdelerinin sahnelendiği bu günlerde, dünyadan çıkan tek erkek ses Türkiyemizden çıkmıştır. Gerek Başbakan, gerek Dışişleri ve en önemlisi milletimiz büyük bir infial içindedir ve bu aslında siyonist yahudinin o korkak kalbini titretmektedir. Yalnız özellike bu günlerde milletimizin daha da fazla feraset ve basirete ihtiyaç duyacağı kanaatindeyim. Zira katilden beter olan fitnenin yeryüzündeki üreticisi israil ve genel distribütörü USA nın ifsad faaliyetlerini daha da arttıracağı biliniyor olmalıdır herkesçe. uüur dündar ve m.ali birand gibi tali fitne bayilerinin salyalı ağızlarından başlanmış bulunuyor bu alçaklıklara. Bu şerefsizler, karısı ve çocuklarıyla katledilen Hamas lideri için "aslında pek te kötü olmadı öldürüldüğü" demeye getiren ifadelerle bahsetmekte, pazar günü yapılan mitingdeki kelime-i tevhid / şehadet yazılı olan flama için de "şeriat bayrağı açtılar" gibi alçaklığın şahikasında herzeler yumurtlamaktadirlar. Kanımca, bunlar ilk deneme atışlarıdır. Eğer siz israile bir laf ederseniz sizi buna pişman etmek için aklınızın alamayacağı şerefsizlikleri yapmak bunların meslekleridir. Amerikada yayınlanmış "deep throat / derin gırtlak" ve "they dare speak out / konuşmaya cesaret ettiler" adlı kitaplarda amerikan kongresinde israilin (aslında aleyhinde bile değil) çok hoşuna gitmeyecek bir söz söyleyen bir senatörün başına gelenler anlatılır. 2001 yılındaki yahudi vahşetine "soykırım" diyen Bülent Ecevit, hasta yattığı evinde ertesi gün yahudi masonlarının locası olan "Bnai Brith" tarafından ziyaret edilmiş ve bir daha ağzından bu söz duyulmamıştır. Bu haber ise yalnızca Habertürk kanalında bir kez o da canlı yayında yayınlanmış, bir daha da hiç bir kanalda yayınlanmamıştır. Bu haber tabii ki oradaki deneyimsiz muhabir kızın bir canlı yayın kazasıdır ve istemeden olmuştur. Aydın Doğan ın Alman Axel group ile imzaladığı sözleşmede "israil aleyhine haber yapılmayacaktır" maddesi vardır.
İçimizdeki kripto yahudilere ve onlara kendilerini kiralamış olan adı yusuf gönlü joseph, adı ibrahim kafası abraham, adı bünyamin, kalbi benyamin vs. vs. olanlara dikkat etmek gerekiyor. Başbakana bu sözlerini pahalıya ödetmeye çalışacaklardır bu alçaklar. Tabii bunun için önce medyayı kullanacaklar, sonra belki de 2003 yılında olduğu gibi (HSBC ve diğer bombalamaları hatırlayın) katliam ve sabotajlara da girişebileceklerdir.Bu sebeplerden dolayı teyakkuz halinde bulunmalı ve Allaha feraset ve basiretimizi arttırması için daha fazla dua etmeli, Tebbet suresin, ve İsra Suresini bir kaç kez daha dikkatlice okumalıyız.


--
Can

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

http://www.saadetsimdi.com

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.