SAVAŞÇILAR İSRAİL'İN 100 ASKERİNİ ÖLDÜRDÜ!

Son üç günde öldürülen İsrail askerlerinin sayısı 100'e yaklaştı...

Barbar-vahşi terör devleti İsrail'in Gazze'ye havadan, karadan ve denizden başlattığı saldırının on üçüncü gününde kayıpları büyüyor.

Mücahidlerin kararlı direnişi karşısında son üç günde 100'e yakın askerini kaybeden Siyonist işgalciyi korku sardı.

Mücahidlerin direnişi karşısında korkuya kapılan İsrail ordusu, kendi askerlerini vurmaya başladı. Önceki gece Gazze Şeridi'nde bir İsrail tankından açılan ateşte 3 askerin daha öldüğünü bildirdi. Mücahidlerin vur kaç taktiği ile çok sayıda düşman tankı da imha edildi.

Öte yandan dün de, Siyonist işgal ordusunun hedefinde yine siviller ve çocuklar vardı.

Vahşi katliamlara kör ve suskun kalan dünya, bir avuç Filistinli mücahidin, Gazze'ye topyekün soykırım saldırısını sürdüren barbar siyonist işgal devleti İsrail ordusuna karşı yiğitçe direnen Hamas'ı izlemekle yetinirken; mücahidler ise, siyonist orduya ağır kayıplar verdirmeye başladı.

Karada ilerlemekte zorlanan işgal ordusu, son üç günde mücahidler karşısıda 100 askerini kaybederken, siyonist askerlere de vurulma korkusu sardı. Saldırılarda şehid olan Filistinli sayısının ise 570'e yaklaştığı belirtiliyor

habervaktim

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.