T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) AKTÜEL: DİTİB Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü Basın Açıklaması

AKTÜEL: DİTİB Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü Basın Açıklaması
HABER
DITIB Logo18.02.2009 tarihinde Almanya Televizyon Kurumu (ARD) tarafından yayınlanan "Allah ve Vatan İçin-Almanya'da Yeni Camiler" isimli röportaj, iyi pazarlanmış bir müzik klibini andırmaktadır: kısa ve peşpeşe dizilen kesitler, birbiriyle alakası olmayan insan, bina, soru, fikir ve ithamların harmanlanması, ürküten ve korku yaratan müzik, çarptırılan resimler ve sesler, görüntü ve sesle desteklenmiş ve özellikle seçilmiş etkileyici sözcükler. Seyirci ise bu izlenimlerin yarattığı tek bir soruyla başbaşa bırakılıyor: Bu görüntülerin amacı nedir?
Röportajda, Türkiye'deki siyasi gelişmeler ve hükümet partisi ile DİTİB'in arasında bir ilinti varmış gibi bir hava yaratılmaktadır. Bu iddia asılsızdır, çünkü DİTİB geçmişte olduğu gibi günümüzde de kendi temel ilkeleri doğrultusunda hareket ederek din hizmeti sunan siyaset üstü bir sivil kuruluştur. Tüm faaliyetlerinde temel ilkesi olan bu siyaset üstü olma prensibine riayet eder.
Gönderen: tufan Tarih: 21.02.2009
(Devamı... www.aktuel-dergi.org
 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.