T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Aw: anadoluhaber - 59 konu içinde 67 yeni ileti - k?salt?lm??

İsrail dostluğuna ihtiyaç duyulan değil, şerrinden korkulan bir ülkedir
erdogana, türk ataistlaikler, israile destek vermek icin suukast hazirliginda olabirlirler..
bu melunlarin tayyibi 2002 den beri hedeflerinde askerleri kiskirtmak, halkin duyarligini istismar etmek icin denedikleri kiskirtici tandoganda halki toplamak, halla PKK kiskirtmalari ve isbirlikleri daglica. aktütün de askerleri sehit ederek bayrak acmalar, "hepsi yakalanmalarla geride kalsada " ihtilallerle beklemektedirler.. dis mihraklara ve icerdceki ataistköse yazarlarina
bu melunlara yazi yazmaniz icn artik iletisimi türkce yazarak ingilizce almanca emaillere transfer ederek de mailler göndere bilirsiniz..
selam

Artık Türkçe de konuşuyor


hurriyet.com.tr

http://translate.google.com/

Google'ın popüler hizmetlerinden biri olan ve 40 dilde hizmet veren Translate, artık Türkçe'de de çeviri hizmeti verecek.


Google'ın sunduğu web tabanlı hizmetlerden biri olan "Google Translate", artık Türkçe desteği de sunuyor. Hizmet, çevrimiçi bir sözlük görevi görüyor ve istenirse tek bir kelimeyi, bir paragrafı yahut linkini gösterdiğiniz web sitesini istediğiniz dile çevirebiliyor.

Şimdiye kadar birçok dil desteği sunulmuştu, fakat Türkçe desteği eksikti. Bundan sonra aralarında Türkçenin de bulunduğu 40 dil arasında çeviri yapılabilecek. Yabancı dildeki bir kelimeyi ya da paragrafı Türkçeye çevirtebileceğiniz gibi, Türkçe bir kelimeyi ya da paragrafı da yabancı bir dile çevirtebilirsiniz.

Google Translate hizmetine buradan ulaşabilirsiniz.


elleri kalem tutan aydin ve yazarlar herne yazarlarsa gercekleri ortaya cikarirlar.
her yanlisin dogru cavabini veren yazarlarda vardir.
a. selam

Erwischt! Bei Arcor sehen Sie die besten Promi-Bilder riesengroß und in Top-Qualität. Hier finden Sie die schönsten Schnappschüsse auf dem roten Teppich, lernen die Frauen des Womanizers Boris Becker kennen und schauen den Royals ins Wohnzimmer. Viel Spaß auf Ihrer virtuellen Reise durch die Welt der Stars und Sternchen: http://vip.arcor.de.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.