T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) GÜNCEL: DİTİB’e karşı haçlı seferleri

GÜNCEL: DİTİB'e karşı haçlı seferleri
GÜNCEL
Sefik Kantar
skantar@interturk.de

Köln'de yapılması düşünülen cami için kavgalar içte ve dışta tüm hızıyla sürüyor. İçteki çekişmeleri günlük, sıradan, basit çekişmeler şeklinde görmek gerekir. Ancak dışta yaşananlar, artık yavaş yavaş haçlı seferlerine dönüşme istitadı gösteriyor.
Yapılması planlanan camiye karşı eylemler, giderek 'islamcılık' karşıtı eylemlere dönüştürüldü, şimdilerde ise açık bir İslam düşmanı cephe oluşmakta. Bu oluşum, cami üzerinden İslam'a ve müslümanlara karşı saldırıların odağı olmaya aday ırkçı bir cephe.
Cephenin görünen kısmında, hepsi birbirinin içinden çıkma bir hayli pro'cu parti ve kuruluş var.. İlk bakışta yüz kişiyi bile bulmayan militan bir tabana sahip bu oluşumları ciddiye almamak gerektiği düşünülebilir. Ancak, bu cephenin gizli ve açık işbirlikçilerine ve çalışma metodlarına yakından bakıldığında kısa, orta ve uzun vadede ne denli problemlerle karşılaşılabileceğinin işaretlerini görmek mümkün.
Pro'cu cephenin en büyük destekçisi iktidardaki hıristiyan demokratlar. Hıristiyan demokratlar, gönüllerinden geçen ancak politika icabı açıkça söyleyip yapamadıklarını pro'culara yaptırıyorlar. Zaten, hıristiyan demokratlar içerisinde kümelenmiş belli bir gerubun tüm işi ve söylemi cami, DİTİB, Türkiye ve İslam karşıtlığı yapmak, bunları körüklemek, bu konularda pro'culara ve benzerlerine 'servis' yapmak.
Kamuoyu, gelişmelerden ancak konu sokağa taşınca haberdar oluyor. Fakat, şurası açık ki, her konu önce mutfakta güzelce pişirilip hazırlanıyor ve belirli bir eylem planı çerçevesinde gündemdeki yerini alıyor.
Gönderen: tufan Tarih: 19.02.2009 Saat: 13:02 (257 okuma)
(Devamı... www.aktuel-dergi.org


 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.