T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) HABER ● AKP’de skandal görüntüler



---------- Forwarded message ----------
From: Muhammet DAYI <muhday@gmail.com>
Date: 26.Şub.2009 17:12
Subject: HABER ● AKP'de skandal görüntüler
To:

AKP'de skandal görüntüler


 

Kamuoyu, önceki gün polislere "gay" ve "dost" açılımı getirileceği yönündeki açıklamanın şokunu atlatamadan AKP'li bir Belediye'de fuhuş skandalı patlak verdi.

  • AKP'de skandal görüntüler -


İçkili aday tanıtımından ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne getirilecek "gay" açılımından sonra AKP'de şimdi de bir Belediye Başkan Yardımcısı'nın şok görüntüleri yozlaşmanın geldiği noktayı ortaya koydu. Vatandaşlar, "AKP bu gidişata neden dur demiyor? Ahlaki çürümenin boyutları korkutucu!" yorumunda bulunuyor.

Önceki gün Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği tarafından düzenlenen 'Disiplin, Dava, Mevzuat ve Adli Yardım' konulu seminerde, bundan böyle AB uyum yasaları çerçevesinde nikahsız yaşayan veya eşcinsel olan polisler hakkında çok daha yumuşak kararlar alınacağı belirtilmiş ve bu da kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

EGM'nin seminerinde konuşan Emniyet Genel Müdürlüğü 1'nci Hukuk Müşaviri Osman Karakuş, bir polis memurunun mesai saatleri dışında 'dost hayatı' yaşaması veya gay olması gibi durumlara bundan sonra daha yumuşak bakılacağını, memuriyeti ile birinci derecede alakalı olmayan cezalar ile geçiştirileceğini açıklamıştı.


BU KEZ DE GÜNGÖREN BELEDİYESİ

Kamuoyu, Avrupa Birliği uyum sürecine bağlı olarak uygulanacak olan bu gayrı ahlaki olayın şokunu atlatamadan bu kez de AKP'li bir Belediye'deki gayrı ahlaki olay patlak verdi. Hemen hemen bütün gazete ve internet sitelerinde görüntüleri yayınlanan olayda, AKP'li bir Belediye Başkan Yardımcısı'nın makamında bir kadınla yaşadığı ilişki gündeme geldi.

Güvenlik kamerasında olayın kayıtlarının bulunduğu iddiaları üzerine, adı geçen başkan yardımcısının geçen hafta görevinden istifa ettiği öğrenildi.

İstifanın ardından ortaya çıkan kamera kayıtlarında bir kadınla makamında birlikte olduğu görülen başkan yardımcısı, "Tamamen özel bir şey. Çok kısa bir dönem bir hanım kardeş, hanımcağız vardı. Belirli bir diyaloga girdik. Ama daha sonra bitti gitti" dedi; ancak istifa gerekçesinin bu kaset değil, görevden 'yorulması' olduğunu söyledi.

"YORULDUĞUM İÇİN BIRAKTIM"

Belediye ve AKP ilçe teşkilatında günlerdir konuşulan görüntüler, şimdiye kadar ortaya çıkmamıştı. Partililer, istifa gerekçesinin bu görüntüler olduğunu söylerken, başkan yardımcısı bu iddiayı şöyle yalanladı: "Bunun istifamla ilgisi yok. Görevimi uzun zamandır bırakmayı düşünüyordum. Sayın başkana da istifa etmeyi düşündüğümü söylemiştim. Görüntülerde ne olduğunu çok fazla bilmiyorum. Gayri ahlaki bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bu görüntü iddiaları beni yıprattı. Fakat siyaseten değil. Yorulduğum için görevimi bıraktım."


"EVET BİR HANIMCAĞIZ VARDI"

Kamera kayıtlarında neler olduğu anlatılınca ilişkisini kabul eden başkan yardımcısı olay ile ilgili olarak şunları söyledi: "Tamamen özel bir şey. Ama daha sonra bitti gitti. Kapandı gitti. 5 yıl boyunca görev yaptım. Kimse bana hırsızlık, adam kayırma gibi suçlar işlediğimi şeyler söyleyemez. Sonuçta yanlışımız vardır. Yanlış yapmışızdır. Olmaması gereken bir durum yaşandı gitti. İcraatımızla çok fazla ilgisi de yok."




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.