(anadoluhaber) Mazlumların yanında, Mahsun bir Lİder!

Davos'ta olanlarla ilgili o kadar yazıldı ve çizildi ki; yazmaya gerek görmemiştim. Lakin kendi düşüncelerimi tarihe not bırakmak için kaleme almıştım ki, akşam haberlerinde S.Laçiner'in başbakanla ilgili açıklamaları benim düşüncelerim paralelinde haberlere yansıdı.
Ben de yazımın sonunda Sayın Başbakanımızı uyarmıştım.Çünki kendilerine karşı hiç bir şeyi affetmeyecek vahşilikleriyle ünlü bir ırkçı,faşist yapı ve oluşumdan bahsediyoruz. ABD Başkanı Kennedy'i mafya'ya ihale ettirip öldürtten de Yahudilerdi. Kendi Peygamberlerini bile öldürmekten geri durmayan ve Kur'an'da lanetlenen bir kavimden ve onun özelliklerinden haberdar birisi olarak uyarmak gereği duymuştum.
Şimdi İsrail'in Gazze'ye boşalttığı bombalardan daha tesirli bir silahla yaralandığını dünya alemin gözünde ne kadar küçük düştüklerini bizler gördük ki, aynı şeyi Yahudiler de duydu ve hissettiler. Sayın Başbakan'ı darbeyle düşürmek için gerekli bir örgüt kurabilirler veya hazırdakilerden birine işi havale de edebilirler.Ya darbeyle, ya ölümle ya da en önemli özellikleri sinsice zehirleyerek öldürme olasılıkları fazladır. Fatih'i gizlice yavaş yavaş zehirleyeninde kendi Yahudi doktoru olduğunu göz önüne alırsanız, kıyametin en yakınından gelmesi ve ölümün kaçınılmaz olduğu gerçeğiyle yüzleşirsiniz.
Yahudi öldürülmesinde hayır gördüyse öldürür. Yok eğer öldürülmesi yerine küçük düşürmek için gerekli dış siyasette atılımlar yapmayı da deyecektir. ABd'de ki yahudi lobisi İMF(Yahudi Bankası) eliyle ekonomiyi kıskaca alabilirler.Ermeni lobisini son ana kadar desteklemişlerdi.Yine yapabilirler. Ama sonucunda Türkiye'nin İslam Alemine lider olma yolundan alıkoyamıyacaklardır.Yahudiler ne yaparlarsa yapsınlar ümmetin birlik harcını öncelikle kendileri atmışlardır. Gazze'ye atılan her bomba ümmetin birliğine çimento olmuştur.Bu çimento kanla da karılınca dünyanın en güzel harcını oluşturdu ve bundan bir ümmetin yeniden dirilişi çıktı.
Davos'ta Erdoğan'ın tavrını övemye ayırdığım yazının aksine, bir yazıya başlangıç yaptığım son cümlelerin harcında bir makale ortaya çıktı.
Bizim Babıali ve onların siyasi monşerleri bugün siyonistlerden daha fazla Erdoğan'a yüklenmişlerdir. Chp'nin son ana kadar bir şey dememesini de eleştirmiştim ama pazar akşamı aynı haberlerde olumlu düşüncelerini Baykal'ın ağzından duymak bahtiyarlığına, ifadelerin içten olmadığına da kanaatle, erdik.
Son zamanlarda siyonizme karşı uluslararası bir düzeyde böylesine bir kaşı duruş görmemiştik. Bu siyonistlere vurulan bir darbe oldu. Attıkları bombalardan daha tesirli de oldu. Bombaların ısıttığı, yaktığı yüreklerde serinletici bir rahmet oldu. Sahiplenilmek; yetim kalmışlığın ezikliğinde dünyalara değerdi.Gazze, Araplardan görmediklerini, duymadıklarını Tayyip bey'den duydular.Ve işte lider bu dediler.İslam alemi değil, bütün insanlık aleminde insanlık için yürüyen tek adam oldu.
Recep Tayyip Bey artık tarihin anacağı büyük bir liderdir. Yalnız ülkemizdeki yahudi kumpastından çıkmak için daha çok mesafeler alması gerekecektir. Özellikle daha demokratik bir anayasa yapmak zorundadırlar. Ülkede askerlerin dış siyasetten etkilenerek tecdidi nikah yapar gibi demeç vermeleri de doğru değildir.Siyasi erk nasıl isterse öyle davranır.Anlaşmlara bağlayıcılığa mahkum edenlerin de bir gün yargılanmaları gereği ortaya konulmalıdır.
Bizi birilerine mahkum eden monşerlerden biran önce kurtulmalıyız. Bizi korkutarak, ürküterek, öldürerek, sindirerek yönetmek isteyenlerinde bu rezil olanların olduğunu bilmemiz gerekir. Siyonizm bir fikir, bir düşünce bir ırkçılık değil sadece, insanlığa karşı en büyük kumpastır da. Siyonizmin izini takip eden hristiyan fanatizmini de insanlık suçuna ortak olanların içinde değerlendirmek zorundayız.
İsrail'i kınamayan, sesini hiç çıkarmayan zalim yöneticilerini de Müslüman ülke halkları yıkacaktır. Mazlumun yanında bir soluk olmayanların saltanatları sallanacaktır. Dünya 3. dünya savaşına kilitlenmiş Mehdi bekleyen evanjelist Amerikalıların şerrinden ve siyonistlerin şerrinden dolayı onlara saygı duymayı bırakmalıdır. Onlar saygıyı hakketmemektedirler. Saygı mazlumlardan yana dönmeye başladı. Zalimlerin sonu gelecektir.
Siz de düşüncelerinize ona göre şekil vermek zorundasınız. Yahudi veya hristiyan ya da müslüman olmanız, dini, ırkı ve milliyeti ne olursa olsun mazlum ve mağdur edilen, ezilmiş halklardan yana çizgisi olan bir fikir platformunda buluşmamız dileğiyle...
Zalimlerin sonu gelecektir, mazlumlar birlik olun !!! Mazlumların yanıda, Mahsun bir liderimiz varsa, size de ona sahip çıkmak düşer!!

HASAN AHMET EVLİYAOĞLU

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.