T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: Fwd: Evrimcilere Net Cevap - 21.02.2009

DARWİN VE DİN
 
Ortalama insan ömrünün 70-80 yıl olduğu günümüzde,bir insan ömrüne sığmayacak olayları,yorumlamaya çalışmak,hayalperestliğin ta kendisidir.Üstelik hiçbir bilimsel belge ve dökuman araştırmadan.İnsanlık ve Uygarlık tarihini dahi okumadan.Sadece,okuduğu bazı karşı belge niteliğinde olmayan kağıtlarla.Darwin teorileri dini inkar demekmiş.Kim demiş onu.Din ayrı,bilim ayrıdır.İnanmamak için mi,inanmak içinmi bu direnç.
 
Batı bu sorunu,17yy'da çözdü.Ayırdı bunlarıki;İSTİSMAR edilmesin.Ve ondan sonra başladı yürümeye.Bugün dünyaya hükmediyor.
 
O devirde Osmanlı ne yapıyordu? Her zaman olduğu gibi,bilime gözünü kapatmış,hurafelerle idare etmeye çalışıyordu,ülkesini.Osmanlı,1918'de tarih sahnesinden kalktı,ama bakın onlar hala ayakta ve biz Atatürk'ün dehası sayesinde 7-8 milyon kilometre kare topraktan,780576 kilometre kareye düşmüşüz ve hala toprak koparmaya çalışıyorlar,Anadoludan.
 
Dünyada,kendi dili ile ibadet edemeyen tek toplum olarak din istismarcıların elinde,oyuncak olmuş bu insanlarla.
 
Bırakın Darwin teorilerine karşı çıkmayı.Önce akıl kullanmayı öğrenelim.Dogmalarla,inaklarla birilerinin,çıkarları için,uyutulmaya çalışılan toplumlar sınıfından çıkalım.Kuranı kerimde,49 ayette akıldan sözeder.Allah aklınızı kullanın der ayettlerinde.Ama,istismarcı yobazlar,ibadetinizi arapça yapın diyerek,bu 49 ayeti körükörüne toplumu sömürmek için aklı saklı tutmamızı öğütler.Dinci ve Dindarı ayırmak için,kurandaki 49 defa zikredilen akıl ayetlerini okuyalım.
 
Darwine daha çook var....

2009/2/21 Hikmet Tinaztepe <datagrup@gmail.com>


Selam ve Saygilarla


İleti başlangıcı:

Kimden: "Harun Yahya" <danisma@harunyahya.org>
Tarih: 21 Şubat 2009 Cumartesi 18:51:37 GMT+02:00
Kime: bulten@harunyahya.org
Konu: Evrimcilere Net Cevap - 21.02.2009
Yanıt Adresi: "Harun Yahya" <danisma@harunyahya.org>

DİNDAR HIRİSTİYANLAR PAPA'YA BU SORULARI SORMALILAR!

Son dönemlerde yaptığı bir açıklama ile Vatikan, tüm dünyaya Darwin'in evrim teorisine ılımlı baktığını belirterek, Hıristiyanlıktaki yaratılış inancı ile biyolojik evrimin birbirini tamamladığı şeklinde bir iddiada bulundu. Papa'nın Darwin'e bakış açısını anlatan bu açıklama ile Hıristiyanlığın sembolü olan Vatikan, şaşırtıcı, hatta tedirgin edici bir izahın hamiliğini üstlenmiş oluyordu.

Allah inancı ile ve Hıristiyanlık ile hiçbir şekilde bağdaşmayan bu açıklamalar karşısında, Hıristiyanlık adına son derece tedirgin edici bu izahların gerçekten de Vatikan'a ait olup olmadığının ortaya çıkarılması gerekmektedir. İşte bu nedenle SAMİMİ DİNDAR OLAN HIRİSTİYANLAR, PAPA'YA ŞU SORULARI YÖNELTMELİDİRLER:

1.       Tüm Hıristiyan ve Müslüman alemi Hz. İsa'nın nüzulünü beklemektedir. Acaba Hz. İsa geldiğinde, Meryem oğlu İsa'nın gözlerinin içine bakıp "sen evrimle oluştun" diyebilecek misiniz?

-------------------------------------------------
-------------------------------------------------

Darwinistlerin Büyük Utancı Yine Gündemde: Balinaların Hayali Evrimi Hikayesini Canlı Tutmaya Çalışan Beyhude Çabalar

CNN Türk, Milliyet Gazetesi, New Scientist, Sabah Gazetesi

New Scientist dergisinde 4 Şubat 2009 tarihinde "Primitive Whales Gave Birth On Land" (İlkel Balinalar Karada Doğum Yapıyordu) başlığı altında bir yazı yayınlandı. Pakistan'da bulunan 47 milyon yıllık balina fosilleri üzerinde yapılan spekülasyonlar sonucunda söz konusu fosilin, balinaların hayali atası olduğu iddia edilmekte ve bunun balinaların atasının kara canlıları olduğuna dair Darwinist iddiayı desteklediği öne sürülmekteydi. Kısa bir süre içinde CNNTurk.com, Milliyet, Sabah gibi yerel haber sitelerinde de yer bulan söz konusu haber, hiçbir bilimsel delil sunmaksızın demagojik açıklamalarla okuyuculara sunulmuştu.

Söz konusu haberde bir dişi balina fosili ile birlikte bulunan balina ceninine ait fosil, Darwinistler tarafından alelacele spekülasyon malzemesi yapılmıştı. Buna göre, fosilin karada bulunuşunu Darwinistler, "balinanın hayali atası karadaydı" aldatmacasına bir delil olarak sunmaya çalışmışlardı. Aynı zamanda fosil bulgu üzerinde, doğum sırasında ölmüş olan balinadan, ceninin önce başının çıktığı öne sürülmekte ve bu da aynı iddiaya delil olarak sunulmaya çalışılmaktaydı.

Fakat balinalar hakkında yapılmış olan tüm Darwinist spekülasyonlar gibi bu iddia da büyük bir aldatmacaya dayanmaktadır.

-------------------------------------------------

İnsanların Mercimek Tanesi Büyüklüğündeki Bir Noktada İzledikleri Dünyayı Allah Yaratmıştır

7 Şubat 2009 tarihli New Scientist dergisinin kapak konusu, "Born Believers" (Doğuştan İnançlılar) başlığı ile verildi. Allah inancını evrim teorisi ile ilişkilendirmeye çalışan, insanların sözde, hayali atalarından gelme bir özellik vesilesiyle doğuştan Allah'a inanma anlayışına sahip olduklarını iddia eden ve bu iddiayı belgelemek için de sayısız Darwinist açıklamayı ardı arkasına sergileyen bu yazı, yenilgiye uğramış Darwinistlerin bir başka beyhude çabasını temsil ediyordu. Yerel basında da çok geçmeden yer bulan bu haberde, insanın doğuştan Allah'a inanma yönündeki eğilimi, doğal seleksiyonun bir sonucu olarak gösterilmeye çalışılıyor ve dahası, tüm bu sapkın izahlara dayanılarak Allah inancının (Allah'ı tenzih ederiz) insan beyninin geliştirdiği bir inanç çeşidi olduğu gibi son derece cüretkar ve mantık dışı bir iddiaya yer veriliyordu. (Allah'ı tenzih ederiz.)

 Oysa Darwinistlerin sahte açıklamalarıyla şekillendirilmiş olan bu yazı, çökmüş olan teorilerini tekrar diriltebilmek için gösterdikleri son bir çırpınıştan başka bir şey değildi.

-------------------------------------------------

Darwinistlerin Otobüs Afişleriyle İtiraf Ettikleri Gerçek:
Darwinizm = Ateizm

Bugünlerde İngiltere'de 800 kadar otobüsün üzerinde yer alan afişler, yıllardır Darwinist lobi ve onun destekçileri tarafından örtbas edilmeye çalışılan bir gerçeği tüm açıklığıyla ilan etti: DARWİNİZM İNSANLARI ATEİZME SÜRÜKLER. Başlıca destekçiliğini Darwinist ve ateist Richard Dawkins'in yapmış olduğu otobüs afişleri, bunun en önemli kanıtlarından birini teşkil etmektedir.

Darwin'in akıl ve bilim dışı görüşü, dünya üzerindeki yaşamın tüm varlığının ve çeşitliliğinin, (Allah'ı tenzih ederiz) Allah'ın yaratmasıyla değil, rastgele ve gelişigüzel süreçlerin sonucunda meydana geldiğini ileri sürer. Buna göre DARWİNİZM'DE BİR AMAÇ, AKIL, HEDEF BULUNMAMAKTADIR. Darwinizm'de, tüm varlıkları var eden, onları çeşitlendiren, onları olağanüstü derecede mükemmel ve kusursuz kılan güç, her nasılsa "tesadüflerdir". Darwinizm'in amacı, tesadüfleri ilah edinerek, Yaratılış fikrini ortadan kaldırmaktır. Maddenin mutlak varlığını savunan materyalist inancı temel alan Darwinizm; canlı varlıkların yoktan yaratıldıklarına, insanı insan yapan ruhun metafizik varlığına ve varlıkların Yüce Allah'ın İradesi ve Kontrolü altında olduğu gerçeğine karşı mücadele amacıyla ortaya çıkmış sapkın bir dindir.

-------------------------------------------------

Doğumunun 200. Yılında Darwin'in Vasiyetnamesi Açıldı

Şu anda, Darwin'in 150 yıl önce söylediği sözler gerçek oldu!

Şu anda, Darwin'in 19. yüzyılda söylediği gibi, gerçekten de ARA FOSİL DİYE BİR ŞEY OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI.

Yeryüzünün sayılamayacak kadar çok katmanında 100 milyondan fazla fosil bulundu. Fakat bunların TEK BİR TANESİ BİLE ARA FOSİL DEĞİLDİ.

Bulunan 100 milyon fosil, tam da Darwin'in öngördüğü gibi DOĞANIN BİR KARMAŞA İÇİNDE OLMADIĞINI, TAM, MÜKEMMEL, KUSURSUZ VE TÜM PARÇALARI YERLİ YERİNDE OLAN CANLILARDAN OLUŞTUĞUNU ortaya çıkardı.

Darwin'in söylediği gibi, HİÇBİR JEOLOJİK YAPIDA VE HİÇBİR TABAKADA canlıların birbirine sözde bağlantısını gösteren HİÇBİR ARA CANLI FOSİLİ OLMADIĞI görüldü.

Bütün bunların üstüne, yeni bilimler HÜCRENİN, KROMOZOMLARIN, PROTEİNLERİN OLAĞANÜSTÜ KOMPLEKSLİKTE olduğunu gösterdi.

DNA'nın içinde BİR MİLYON ANSİKLOPEDİ SAYFASINI DOLDURACAK miktarda bilgi olduğu ve böyle muhteşem bir yapının TESADÜFEN MEYDANA GELMESİNİN İMKANSIZ olduğu keşfedildi.

-------------------------------------------------




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Bu konu hakkında bazı linkler var, belki benim inancıma göre sadece bir kısmı doğru, ancak incelenmeli.

    http://www.harunyahya.org/bilim_haberleri/0411national_geograhpic.html
    http://www.darwinistneleridusunmez.com/dusunmez_91_120.php
    http://us1.harunyahya.com/Detail/T/U30GZYZY64/productId/4191/FRANSA%E2%80%99DA_YASANAN_IDEOLOJIK_DEPREM:_EVRIMCILERIN_%E2%80%98YARATILIS_ATLASI%E2%80%99_PANIGI

    Bunların dışında Darwin demek bilim demek değildir. Bilim sürekli değişmektedir. Darwin e tapınmak bir din olur. Bilim yolunu anlamayan bilimci yobazlar, tutucular her guruptan çıkmaktadır. Evrim vardır. İnsan türünde Olabilir, ancak nasıl vardır. İnsan denen bilinçli yaratık suyun içinde ana rahmi gibi bir dünya coğrafyasında oluşmuş olamaz mı?

    Tanrı kavramını evrim yıkamaz bu bir magazindir. Geyik muhabbetidir, bunu düşünenler ya sadece bilim okuyordur ya da sadece dine kendini vermiş bilimi anlamamıştır.

    Tanrı insanı evrim geçirtmeden yaratacak canlıları yaratmış olabilir, Tanrı insanı maymundanda, topraktanda getirtebilir. Aksi onu küçük görmek olur. Allah herşeye kadirdir.

    Bilim maddenin içindeki sırları keşfetmektedir, fiziki kanunları.. Farkındamısınız ne dağlar ne taşlar inkar etmez Tanrıyı, atomlar bile bir şuurun, hayattaki ruhsal bilgisayarın egemenliğindeki çekim kudretinin etkisiyle dönmektedir.

    Tanrıya İnanmayanlar sadece inananların üslubuna inanmıyorlar. Gerçeği farklı biçimlerde anlatan yazarlar vardır, yüz değişik üslupta. Her biri birbirine düşman gibi görünürken aynı ideale taraftar toplamakta ve bilinçleri aydınlatmaktadır.

    Ancak düşünenler anlar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.