T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Karanlığın krallığında / Bülent Esinoğlu




Karanlığın Krallığında

Bülent Esinoğlu

Şimdi yeni bir propaganda ve manipülasyon ile karşı karşıyayız. Türkiye'yi yönetemeyen AKP yeni taktikler peşinde koşuyor.

Manipülasyon sözcüğünden kaçınmak istiyorum. Ancak bu sözcüğün sahip olduğu siyasi içerik yüksek olduğu için kullanıyorum.

Şu sıralar sürdürülen bir manipülasyondan söz edeceğim.

Önce bilgileri verelim.

Emperyalizmin uşağı Taraf manşette "Ankara'daki Amerikan Derin Devleti ifadesini" kullanmış.

Bildiğiniz gibi bu ifade Doğu Perinçek tarafından Türk Halkına benimsetilmiştir. Süper NATO, Gladyo ve Kont- Gerilla gibi sözcükler ulusalcıların, yurtseverlerin ve Aydınlık Dergisinin halkımıza emperyalizmin gizli cinayet ve provokasyon örgütlerini anlatmak için kırk yıldır uğraş verdiği olgulardır.

Ulusalcıların söylemlerini ve iddialarını ulusalcılara karşı kullanmak. Başarabilirlerse ulusalcılar ve Ordu zaten Amerikancı diye halkımızı kandırmaya çalışmak.

FETÖ ve gladyo anladı ki halkımız Amerikan Derin Devletinin ne olduğunu artık biliyor. İşbirlikçiler şunu da anladılar; Amerikan nefreti en üst düzeye tırmandı. Şimdi bu nefretten yararlanmak istiyorlar. Manipülasyon dediğim budur.

Yeni Şafak'ta Taha Kıvanç(Fehmi Koru) bunu destekleyen başka bir manipülasyona yer vermiş.

Bizler NATO'ya karşı yıllarca savaş verirken bizimle savaşanlar,NAT0'yu her fırsatta savunan bu işbirlikçiler şimdi Orduya karşı NATO ilişkilerini kullanmak istiyorlar. Aslında dertleri NATO'ya karşı olmak değil. Orduya karşı olmaktır. Keşke NATO'ya karşı olsalar. NATO'ya hizmet edenler NATO'ya karşı olurlar mı?

NATO Türkiye'yi koruyan bir örgüt değil, bölen örgüt desinler alınlarından öpeyim.

Bakın bu Amerikan işbirlikçilerinin gayretleri ve Amerikan Devletinin dayatmaları ile Güney Doğu bölgemiz ne hale geldi.

Seçimlere gidiyoruz. Bu işbirlikçilerin iktidarından önce, Güneydoğuda MHP, CHP, BBP gibi partiler vardı. Şimdi bir tarafta haçlı İrticanın Fethullahçı bölücüleri, Amerikancı toprak ağalığı, Barzaniciler ve AKP var. Öte yanda gene yıllarca Amerika'dan beslenen DTP, yani PKK var. Bir başka değişle kim kazanırsa kazansın Türkiye kaybedecek, Amerika kazanacak.

RTE Baykal'a diyor ki, sıkıysa Sivas'tan bu tarafa geç. Yani Türkiye'yi şimdi sandıkta böldüler. Zaten Abantçılar Erbil'de yaptıkları toplantılarda Kürdistan ifadesini herkese benimsetmeye çalıştılar.

Batı destekli irtica ve Batı destekli bölücülük bizi zihinlerde ve sandıkta böldü. Bir de Amerikan dayatmaları ile Irak'ın kuzeyinde kurulan kukla devleti Türkiye'ye kabul ettirirlerse, gerisinin nasıl geleceğini artık siz düşünün. 

Bu seçimlerde Halkımızın bir tek görevi var. AKP'ye verilecek her oy, Batı destekli bölücülere ve Batı destekli irticaa gidecektir. AKP ve DTP dışında verilecek oylar Türkiye'ye verilen oylardır.

21.2.2009, bulentesinoglu@gmail.com

 




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.