T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: WG: Hürriyet'den haber! Bekaroglu' nun iddialari

Kılıçdaroğlu'nun post-iti-MİZAH
Habervaktim Araştırma-Karıştırma Servisi yine büyük bir gazetecilik başarısına imza atarak CHP'nin Kağıttepe'den ev tutan halkçı başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun postitini (yapılacak işler listesini) ele geçirdi. İşte sizi gülmekten kırıp geçirecek o traji-komik liste;
 




Ekmeğin fiyatı: İstanbul'da ekmek Halk Ekmek'te zaten 40 kuruşmuş. Unutulmayacak.

30 Ağustos değil 30 Mart: Seçim tarihi 29 Mart olduğuna göre Topbaş'ın gitme tarihi 30 Ağustos değil 30 Mart oluyor. Zafer Bayramıyla benim zaferim zinhar karıştırılmayacak. Dil sürçmeleri sıfırlanacak.

Kağıttepe'deki eve arasıra uğranacak: “Halkçı başkan” imajımı daha da pekiştirmek için Kağıttepe'de tutulan eve ara sıra uğranacak ve komşularla tanışılacak. Kontratın süresi 30 Mart'a kadarmış. Son günlerdeki duruma göre gerekirse uzatılacak.

Kağıthane'ye bir daha Kağıttepe denmeyecek: Hay Allah! Yazarken bile Kağıthane'yi Kağıttepe yapmışım. Bir daha semt isimleri karıştırılmayacak. Sultanbeyli'ye “Sultanbey” denmeyecek.

Üçüz olduğumuz saklanacak: İkizimle yıpratılmama izin verilmeyecek. İkizdere'de ikiz arabaları üreten ikizimin güya yaptığı yolsuzluklarla ilgili yıpratıcı yayınlara karşı tedbir alınacak. Aslında üçüz olduğumuz saklanacak. Üçüncü kardeşim basından köşe-bucak kaçırılacak.

Sultanahmet köftesi: Sultanahmet'in en meşhur yemeği kebabı değil köftesiymiş. Sipariş verirken karıştırılmayacak.

Tarihi Çamlıca Kulesi: Tarihi Çamlıca Kulesi'ne çıkılarak turistlerle hatıra fotoğrafı çektirilecek. Buradan Üsküdar Doğancılar Meydanına kadar uçan Hezarfen'in ruhu için helva dağıtılacak.

İl başkanı araştırılacak: İl Başkanı kampanya boyunca beni gölge gibi takip ediyor. Takip etmesi bir yana her şeyime karışmaya bazen basın mensuplarına cevap vermeye kısacası sıkmaya başladı. Mehmet Sevigen gibi imza attığı bir komisyon veya kar payı anlaşması var mı araştırılacak.

İçki markaları saptanacak: Başkanlığa oturduğumda sosyal tesislerde uygulanan içki yasağı kaldırılacak. Bunun için şimdiden en iyi içki markalarının tespiti amacıyla çeşnicilerden oluşan bir komisyon kurulacak.

Baykal'a yağ çekilecek: Genel Başkanın beni kendisine rakip olarak görmemesi için demeçlerde sık sık sayın Baykal'a gönderme yapılarak egosuna hitap edilecek.

“Figaro'nun Düğünü” kaça patlar?: Yeni inşa ettireceğim Opera Salonunda düğün de yapılabilir mi? Mesela Figaro'nun Düğünü'nü bu salonda yapsak bize kaça patlar? Takılan takılarla masrafı çıkartabilir miyiz; araştırılacak. Ayrıca bu salona gecekondulardan sık sık aileler ücretsiz getirilerek çağdaşlaşmaları sağlanacak.

“Yolsuzluk dosyaları projem” açıklanacak: Başkanlık koltuğuna oturduğumda teker teker açacağım “yolsuzluk dosyaları projem” halka iyice anlatılacak. “Projesi yok” diyenlerin suratlarına bu dosyalarım çarpılacak.

Saray Muhallebicisi seçimden sonra: Davet edenler bile olsa Saray Muhallebicilerine uğranmayacak. O güzelim muhallebilerden ve diğer süt tatlılarından seçime kadar fedakarlık yapılacak.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.


2009/2/26 azmi berberoglu <azmiberberoglu@yahoo.de>


--- habergonder@hurriyet.com.tr <habergonder@hurriyet.com.tr> schrieb am Do, 26.2.2009:
Von: habergonder@hurriyet.com.tr <habergonder@hurriyet.com.tr>
Betreff: Hürriyet'den haber!
An: azmiberberoglu@yahoo.de
Datum: Donnerstag, 26. Februar 2009, 15:56

Azmi BERBEROGLU size 'Bekaroğlu'ndan müthiş iddialar' başlıklı haberi gönderdi.

Okumak için tıklayın:


http://www.hurriyet.com.tr





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.