T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Yılanın Başı YAHUDİ

Siyon Liderlerinin Protokolleri

Bu kitabı okumadı iseniz, mutlaka okuyun. 'YILANIN BAŞI' olduklarını itiraf ediyor Yahudiler!
'Takdim' sayfasında aynen şu satırlar var;
Üçüncü protokolün başında sembolik yılandan bahsedilmektedir. Protokollerin İngilizce tercümesinde bu mevzuda yazılanlara göre Yahudilerce yılanın başı, Yahudilerin planlarını tertip eden kimseleri, yılanın gövdesi ise diğer Yahudileri temsil ediyormuş. Yılanın başı bir yere gelince oradaki Yahudi olmayan güçler mücadele ederek onları ezmeğe çalışırmış ve yılanın başı Kudüs'ten hareket ederek birçok yerleri işgal edip, tekrar Kudüs'e dönerek devrini tamamlayacakmış.

İngilizce tercümede yılanın işgal hedeflerinden Kudüs' ten evvelki son şehrin İstanbul olduğu kaydedilmekte ve şu not ilave edilmektedir. 'Bu harita Jön Türk hareketinin Türkiye'deki Yahudi ihtilali vukuundan senelerce önce çizilmiştir.'

Ondördüncü protokolde Yahudilerin bütün inançların kusurlarını münakaşa edeceklerine, fakat kendi inançlarının başka kimseler tarafından tam olarak bilinmemesi sebebi ile onları kimsenin münakaşa edemeyeceğine dair bir nazariye yürütülmektedir. Yahudilerin şu nazariyeleri kendi inançlarına dair bilinen kısımlar gerekli şeyleri söylemek için yeterlidir. İslamiyet düşmanların daima ya iftira yoluna başvurma ya da doğru şeyleri kusur gibi göstermeye çalışma metodu takip ettikleri bilinen hususlardır. Dikkat edilecek bir nokta da, Sosyalizm, Anarşizm, Komunizmin Yahudilerce desteklenip yürütüldüğünün üçüncü protokolde açıkça beyan edilmiş olmasıdır. Yahudiler hayal ettikleri dünya hakimiyetini elde edebilmek için komünizm rejiminin yayılmasını arzu etmektedirler. Rusya'daki ve diğer yerlerdeki komunist ihtilalleri Yahudilerin faaliyetleri neticesidir. Halen de dünya üzerinde tüm komünizm faaliyetleri gizli veya açık olarak Yahudil er tarafından idare edilmektedir.

1917 yılında Rusya'nın idaresini üzerlerine alan 52 kişinin hepsi Yahudi idiler. 1919 yılının aralık ayında Rusya'da ihtilal hükümetinin 388 üyesinden sadece 16 tanesi Rus idi.

1935 yılında Rusya'da Üçüncü Enternasyonal İcra Merkezi'nin 59 üyesinden 57 adedi Yahudi idi. İngiltere'de Karl Marks, Rusya'da Trotsky, Macaristan'da Bela Kun ve Mathias Rakosi, Almanya'da Rosa Luxemburg, Amerika'da Emma Goldman, Polonya'da Jacob Bergman, Romanya'da Anna Pauker, Yogoslavya' da Moishe Pyjede gibi Komünizm faaliyetleri tarihinde en çok isimleri geçen Komunist ihtilalcileri ve Komünist ihtilali kışkırtıcılarının hepsi Yahudilerdir. Amerika Birleşik Devletleri'nde ve İngiltere'de atom bombası sırlarını Komünist Rusya'ya vermekten yakalanıp hapse atılan Frank Rosenberg, Fuchs, Prof. Weinbaum, Judith Caplon, Hary Gold, David Greenglass, Julius Rosenberg, Miriam Moskewitz ve Abraham Brothanz da Yahudidir.

Protokollerde rastlanan Yahudi olmayanlar ibaresinin Yahudi olmayanların hepsini ya da bir kısmını hedef aldığı anlaşılmaktadır. Protokolleri okuyanlar bunların üç çeyrek asır kadar evvel yazılmış olduklarını hatırda tutmalıdırlar.

Kitabın tamamının olduğu adres:
http://www.otuken.net/siyonizm/slp/
 
 

Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.