T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) 1887 beri asikar sürdürülen Batilasma hareketi ,

nihayet osmanli topraklarinda nasyonalist, "bir nevi batinin magandasi olan" rejimler ve bölge devletcikler olusturuldu.
bop projesi yabana atilamayacak kadar anlamli , ortadogunun sistem ve rejim yönetim sekli ve anayasal acisindan  yeniden yapilasmasi "demokratiklesme" tabi bu acilim ifade özgürlügü, kimlik tanimlama, kürt sorunlari gibi asilmaz gözüken diyer sorunlarin önünde dikili duran asilmaz dogmalar eritilerek,  cözücü acilimlarla bölgede,  islam ve kültürleri, kimlikleri  canlandiracakrtir....
benim anladigin BOp projesi miladini coktan doldurmus zaman asimina ugramis dar gelen bu rejim elbiseleri körü körüne yasatmaktan vaz gecip, atatürk gibi saddam ve diyer  dikili taslari yerinden oynatacak bir acilimdir..
miladini dolduran bu  desbot rejimler,    artik  demokratik acilimlarla  yer deyistirilmek istenmektedir. türkiye 2002 den beri suraltle , "ergenekon  dahi engeleyemedigi " teskilatlanmis bir örgütün dahi cesitli engeleleriyle karsilasmis olsada, türkiye de bu deyisim artik yasantiya gecirilmistir..  deyisim sürecine girilmistir.
gerisi maglumdur.
BOP da ki  ilke edinilen  devlet anlayisi,  hizmetci oldugu halk ve haklara özgürlükler,   AIHm dogrultusunda acilimlar, cözümsüzlüge itilmis önünde fren olarak bekletilen dogma ilkeler asilarak ,  beklentileri  karsilamak,  kültür, dinler ve düsünceler ifadede dogma ilkeleri kirmakta acilim, halka dönük olarak deyistirilmektedir..
 
selam
 
*****+
 
'Dünya Ruhu' Asya'ya kayıyor

Alman filozof He gel'in "dünya ruhu' yer değiştiriyor, şimdi Asya'ya geçiyor bu ruh" söyleminin bugün büyük açıdan gerçekleştiğine şahit olmaktayız. Jeopolitik konumu itibarıyla "bölgesinde etkin" bir ülke olmak zorunda olan Türkiye ise hiçbir ABD başkanının elinin tersiyle itemeyeceği bir ülkedir. Obama da bunun farkına vardığında hemen telefona sarılmıştı. Ve sadece topraklarına sıkıştırılmış bölgede değil, etkinlik sahası açısından bütünüyle Asya'da hakim pozisyonu ile emperyalist Batı'nın Asya'ya giriş kapısı konumundadır. İşte bu noktada Türkiye, Emperyalizmi bu kapıdan içeri sokup kendi hinderlandını( bir ülkenin etki sahası içinde olduğunu iddia ettiği coğrafya)'sını sömürmesi için izin mi verecek, yoksa Bölge'de yeniden hakim konuma mı gelecek? İşte şimdi buna karar vermelidir. Asya'nın Ruh potansiyelini içerisinde barındıran Türkiye, yeni arayış içerisinde olan bu "güç"lere karşı hem en büyük 'müttefik' hem de en büyük 'düşman' olma özelliği ile yine kilit konumdadır. Dünya bu ruhu ararken, Türkiye ise mevcut potansiyelini Büyük Doğu için şaha kaldırmalıdır.
Bu Yazı :Baran Dergisi alıntıdır
 
-------Originalmeldung-------
 
Datum: 12.03.2009 11:32:43
Betreff: Re: Weiterl.: (anadoluhaber) Kötü Kadın ABD'yi ASYA'da Pazarlamak
 
ABDURRAHMAN SELAM SİNOP

NE DEMEK "HAMDOLSUN BOP DEVAM EDECEK"  


 BU KONUYU BİRAZ AÇARMISIN?




12 Mart 2009 Perşembe 11:01 tarihinde abdurrahman selam sinop <a.selam@arcor.de> yazdı:
 
islam corafyasinda ingiliz kalinti rejim ve iktidarlari yok edici demokraktiklesme hareketi olacak ,
BOP projesi hamd olsun devam edecek..
selam
 
-------Originalmeldung-------
 
Datum: 11.03.2009 18:23:16
Betreff: (anadoluhaber) Kötü Kadın ABD'yi ASYA'da Pazarlamak
 

 

Kötü Kadın ABD'yi ASYA'da Pazarlamak
10/03/2009 - 23:01

Editör
Obama'nın ABD'nin başına geçtikten sonra "değişim" için özel olarak hazırlanmış biri olduğu ve ABD imparatorluğunu yıkılmaktan kurtarma amaçlı, özelikle İslâm Dünyası ve sömürdüğü diğer ülkelerdeki işgalci, katliamcı imajını düzeltmeye yönelik "sempatik" bir maske takarak yeni bir politikayı sürdüreceğini
dillendirmiştik.
Bugün de bu yönde atılan adımlar ve görüşler paralelinde Obama'nın yeni dış politikasının Asya'da ki tezahürlerini seyrediyoruz. Obama ile birlikte özellikle seçilen bir kişi daha vardı. O'da en az Obama kadar sempatik(! ) ve en az Obama kadar pohpohlanarak Amerika ve Dünya halklarına reklam edilmiştir. Bahsettiğimiz kişi eski başkanlardan olan Bill Clin ton'un eşi Hil lary. Ri ce ismi ile meşhur ve İslâm dünyasına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında da halkların "ka ra köpek" olarak andığı eski dışişleri bakanı olan bu kadın'ın çizdiği "Kö - tü kadın Amerika"nın yerini, şimdi görüntüsü ile de bir sempatik(!) olan ve "İyi ka dın Ame ri ka" olmak için çalışan Hillary almış, değişim politikaları çerçevesinde dışişleri bakanlığı koltuğuna getirilmiş.

DEVAMI>>>



--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

 
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!





--

 ---------------------------------------------------------
"HAKİKATİN HATIRI ,DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR"
(HZ ALİ ra.)

 
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.