T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) CHP ve MHP'ye ağız dolusu küfürler

CHP ve MHP'ye ağız dolusu küfürler

İkinci iddianamesinde, tutuklu sanıklardan Tuncay Özkan'ın Cumhuriyet Halk Partisi ve Deniz Baykal'a ağza alınmayacak küfürler ettiği belirtildi.

Ergenekon İddianamesi'nde  Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik faliyetler başlığı altında yer alan telefon kayıtlarında Tuncay Özkan bazı kişiler arasında yapılan konuşmalarda ilginç diyaloglara yer verildi. 21.06.2008 günü Saat:01.00 da Evrim Baykara ve  Ahmet Tuncay Özkan arasında  yapılan görüşmede şu konuşmalar dinlemeye takıldı: "Abi bu Deniz Baykal ne kadar nefret ediyo senden. Tuncay Özkan:Ne olmuş ne demiş gene i..ne.  E.B. Herif şimdi mesaj attı CHP adına kutlama yapıyo. Abi herif ilk defa tarihinde böyle bişey yapıyo yani herif bariz bileyleniyo ya. 12.02.2008 günü saat 15:15'de X Şahıs ile Tuncay Özkan arasında yapılıyor. X şahsı 'Siyaset ne yapıyor, parti yapma bence bu halk hareketi yap gel beni dinle, böyle daha iyi' Ahmet Tuncay Özkan: 'Yo yo parti yapacam hiç olur mu ya? S..tir kim yapacak a.. ko.. onların ben ya o MHP ile CHP'yi s..ecem ben. O MHP ile CHP'den geriyi bırakmayacağım onlar görecekler dünyanın kaç bucak olduğunu şerefsizler"

(CİHAN)

Yorumlar:

hahahahahahah

valla helal olsun çok memnun oldum heheheheheheheh

2009-03-26 17:15:31

(C)(M)HP

CHP ve MHP neden bu iki partiye kanalize olmuşlar. Acaba bekledikleri şeyleri layıkıyla yapamadıklarından mı? Halbuki Baykal da Bahçeli de kamuoyuna göre ellerinden geleni yapıyorlar. Adam, bven avukatıyım bile dedi, açık açık daha ne yapsın!

2009-03-26 17:01:44

Ne oldu mhpli arkadaslara

Ne oldu mhpli arkadaslar hic sesiniz cikmiyor. Anladinizmi simdi chpyle mhp tavaninin ayni kefeye kondugunu. Ama gariban mhp tabani daha hala anlayamadi. MHP tavaninin chpyle bir farki kalmadi. Inanin olan size oluyor. Gelin su oylari bölmeyin. Insan yerine konulmayacak Tuncay özkanin sizlere ettigi laf bak.

2009-03-26 16:59:15

yarası olan gocunur

demekki CHP ve MHP de bişiler varki adam kfr eediyor yksa nie 2 sine etsin vr var eminim Saten 2 partiyide sildim kafamdan artık

2009-03-26 16:50:14

İddianame

:)))) Hmm. Küfretmişsin. Senin kulağın yirmi kere çekile... Başka? Bu herif mankenler hakkında da daha ilginç şeyler söylemiş olabilir. Dikkatten kaçmasın dikkat edin.

2009-03-26 16:49:30

Bunlar kaç kişiler

bu adam daha önce biz kaç kişiyiz diye bir slogan atıp parti kurmaya çalışan adam değilmiydi. yoksa ben mi yanılıyorum. eger dogruysa şu sorunun cukka diye oturması lazım. bunlar kaç kişiler ki daha bitirilemediler. bunların yaptığı milleti oyuna getirip kışkırtmaktan başka bişey değil.ama millet(çogunluk diyeyim. sazan yok demek yanlış olur) artık bu numaraları yutmuyor G.Antep'de miting yapmışlardı sanırsam 250-300 kişi katılmıştı. hıyar halen soruyordu biz kaç kişiyiz biz kaç kişiyiz diye. pehhh

2009-03-26 16:31:59

sorun mu yani ???

Deniz Bey için çok ta sorun olacağına iDeniz Benanmıyorum. zaten diyordu ağız tadı ile küfür edemiyecekmiyiz diye. bak birileri ağız tadı ile küfür ediyormuş.

2009-03-26 16:30:53

Yok artık!

Hala savunmaya devam eder misin bakalım, Baykal efendi?

2009-03-26 16:30:29

avukatlıgını yapanlar görün

chp ve mhp ergenokonun avukatlıgını yapıyordunuz. kimleri savundugunuzu görün ve kendinize gelin. adam bakın ne biçim küfürler ediyor.senin bir hesabın varsa rabbiminde bir hesabı vardır. allah sizin gibi hainlere fırsat vermedi . vermezde inş. tuncay ve yandaşları


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.