T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) kilicdaroglu galiba yanlis yerde demogoji yapiyor.. chp halka hangi hizmeti götürdü ve örnek oldu..iski mi?

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Toptaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi'yi ziyaret etti.

Sultangazililerle kürtçe şarkı eşliğinde halay çeken Toptaş, "Size olan inancım hiçbir zaman sarsılmadı. Çünkü halk elbette kendi sorunlarını dile getirecek, Ergenekon terör örgütünden, 2002 ye kadar olan  hortumculardan  şikayet edecek, geçim sıkıntısından bahsedecek. Ama şikayet ederken sandığa gidip yanlış birşey yapmayacak. Dürüstlükten yana oy kullanacağız ve samimi olacağız" şeklinde konuştu. Toptas, " Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak sizlerin ve bizlerin temel görevidir. Bunu yerine getireceğiz" dedi. Ekonomik kriz ve işsizliği de dile getiren Toptaş  şunları söyledi: "Birilerinin çocukları işsiz değil. Birilerinin durumu çok iyi. Onları ekonomik kriz vurmadi halkin aç  ve susuzluğundan anlamazlar, sosyal devletin verdgi destekleri sadaka diye kücük görüp halka yardim ellerini uzatmazlar uzatmadilar..
zenginlerin bulundugu alt yatirimlari sizlerin vergileriyle insa ederler size asfalti cok görürler  ..Hiç merak etmeyin. Biz bunları silkeleyeceğiz. Bunları öyle bir silkeleyeceğiz ki CHP de hukuka uyacak beldeyi dahi yönetecek yönetici'yi  yönetecek adam bulamayacaklar. Şundan emin olun size dürüst ve namuslu bir yönetim vaat ediyoruz.
Kul hakkı yemeyen bir yönetim vaat ediyoruz."
FREE Animations for your email - by IncrediMail! Click Here!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.