T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) bilimin eğlenceli dünyası

kimden: ayşe kuralay <aysekuralay@hotmail.com>

Çilek Yayınları ikinci döneme farklı bir kitapla girdi: “Bilimin Eğlenceli Dünyası-I”. Kitap  8 yaş  ve üzerine hitap ediyor. Şubat ayında yayınlanan “Bilimin Eğlenceli Dünyası-I” den sonra “Bilimin Eğlenceli Dünyası-II” de mart ayından itibaren okuyucusuyla buluştu. İkinci kitap ise 10 yaş ve üzerine hitap ediyor.

 

Bilimin Eğlenceli Dünyası I ve II  çocuklarımıza bilimi sevdirmeyi hedeflemektedir.

 

Alanında uzman, kimyager Ayşe Devrim Kuralay’ın hazırladığı kitap günlük hayatta kolayca elde edilebilen pet şişe, kâğıt havlu, balon, pipet gibi malzemelerle, hatta atık malzemelerle çocukların bizzat uygulayabileceği, şaşırtıcı, eğlenceli bir dizi deneyden oluşmaktadır.

 

Deneyleri aile bireyleriyle, öğretmenle, arkadaşlarla evde veya

okulda yapmak mümkün.

 

Çocuklar son derece eğlenceli ve şaşırtıcı bu deneyleri gerçekleştirdiklerinde hayret duyguları, düşünme becerileri, görüp anlama merakları, araştırıp inceleme ve hayal kurup tasarlama becerileri gelişecek; böylece bilimi ve hayatı daha çok sevecekler.Kitaplardaki eğlenceli deneyler ile çocuklar mucitliğe özenecek, bilim ve teknolojinin sihirli dünyasında unutulmaz deneyimler yaşayacaklar.
 

Boğaziçi Üniversitesi, Kimya Bölümü mezunu yazar Ayşe Devrim Kuralay bu eğlenceli kitaplarının yanısıra  okulöncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik deney atölyeleri, bilim gösterileri ve şenlikleri tertip etmektedir. Programın içeriği yaş seviyesine göre değişmektedir.

 

Bilgi için:

www.mucitleratolyesi.com

aysekuralay@mucitleratolyesi.com

tel: 0212 5212929 (Hayat Yayınları-Esranur Bayrak

 

 

Gökhan Erenoğlu

Marmara 98

DKAB Öğretmeni

İstanbul


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.