T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) İşte size ibretlik bir haber


İşte size ibretlik bir haber
 

   

 Tarih : 23.04.2009 - 21:56:07


Lotodan 1.5 milyon lira ikramiye çıkan amcasını içki alemine götüren şahıs, biralarla beraber dere kenarındaki sahte rakıları da içince hayatını kaybetti.

 

Bursa'nın Akçalar, Görükle, Ovakça beldelerinde sahte rakıdan 6 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Demirtaş beldesinde de 2 çocuk babası Zafer Kara (27) sahte rakıdan zehirlenerek öldü.

Edinilen bilgiye göre Zafer Kara, 2 gün önce Sayısal Loto'dan 1.5 milyon lira isabet eden amcası Ahmet Kara'yı kuponu görmek ve ikramiyeyi kutlamak için içki alemine götürdü. 2 arkadaşını da alıp dere kenarına giden Zafer Kara, arazide bulduğu rakıları amcası ve 2 arkadaşıyla birlikte içmeye başladı.

Baş ağrısını bahane ederek evine dönmek isteyen amca Ahmet Kara'ya kalkmak istediğinde 1.5 milyon liralık Sayısal Loto kuponunu soran Zafer Kara, kuponun üzerinde olmadığını söyleyen amcası ile kavga etmeye başladı. Amcasının elbiselerini çıkarıp kuponu arayan Zafer Kara, bölgeden geçen jandarma devriyesini görünce olay yerinden kaçtı.

Üzerinden kupon çıkmayınca amcasını darp ettiği iddia edilen tekstil işçisi Zafer Kara, olaydan 1 gün sonra fenalaşarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kara, birkaç saat sonra etil alkol zehirlenmesinden hayatını kaybetti.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.