T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) TÜRKLERE UYGULANAN SOYKIRIM

Türk soykırımı hala devam ettirilen bir siyaset, batılılar tarafından

 


24 Nisan vesilesi ile gene ermeni soykırımı teraneleri iç ve dış mihrakların popüler tangosu oldu. Ermeni soykırımı diye üzerimize gelen ülkeler kimler. Eli kanlı soykırımcı ülkeler. ABD, soy kırım yapmadığı millet mi kaldı en son ırakta demokrasi getirecem diye 2 milyon insanı katl etti. Fıransa yine başta Afrika’da soykırım yapmadığı ülke varsa bilgim ola, en sonda abd’nin ırak soykırımına destek sunan 94’lerde Bosna soykırımını finans eden diğer baş gâvur. Bunun dışında küresel mihrakların baskısı ile bu teraneyi söyleyen irili ufaklı muz –naylon ülkeler.
Benim bu konudaki fikrim ermeni soykırımı kesinlikle olmamıştır ama ehil tarihçilerin işaret ettikleri gibi o dönemde iki taraf içinde acınası olaylar yaşanmıştır. Bu tablonun ortaya çıkmasında Ermenilerin rolü daha da fazladır ve asıl Ermeniler insafa gelip soykırım iddiasını hakikat gibi dayatma cinayetini tekrar işlememeliler.
Benim 24 Nisan vesilesi ile asıl dikkat çekmek istediğim konu hâlen batılı ülkeler tarafından el altından gizili örtülü bir şekilde devam ettirilen Türk soykırımına dikkati çekmektir. Ermeni soykırımı gibi iddialar da bizzat Türk soykırımı faaliyetlerini örtbas etmeye yönelikte kullanılıyor.
Haçlı seferleriyle gerçekleştirilmek istenen Türk soykırımında başarısız olan batılılar Endülüs’de ki başarılarıyla tekrar cesaretlenerek özellikle ikinci viyana kuşatmasından sonra çok ve bilimsel planlar ve projeler üreterek Türk soykırımına yönelik adımlar atmışlardır. Endülüs’ten sonra batılı güçlerin niyeti Türkleri Avrupa’dan sonra Balkanlar’dan, sonra Anadolu’dan sonra da mümkünse tüm dünyadan silmeğe yönelik projeler üretmişlerdir.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.