T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Tuzağa düşürüldük!

Tuzağa düşürüldük!

Türkiye son birkaç hafta içinde prestij ve siyasi arenada darbe üzerine darbe yiyor. Ve malesef AKP hükümeti kurulan tuzaklara düşüyor, daha da kötüsü bütün ülkeyi düşürüyor.

Önce NATO Genel Sekreteri seçiminde İslam düşmanı ve hakaret karikatürlerinin çıkış merkezi Danimarkanın eski başbakanı Rasmusseni seçmeye zorlandı. Türkiyenin vetosunu kaldırmak için Rasmussen özür dileyecek denildi, PKK'nın Danimarkadan yayın yapması engellenecek denildi, NATO'nun bir genel sekreter yardımcısı Türkiyeye verilecek denildi. İşte gelinen nokta: Rasmussen, sekreterlik görevini alınca Türkiyeye laf attı ve "taşı gediğine koydum!" dedi. PKKnın yayın organına daha büyük özgürlükler verildi. NATO genel sekreter yardımcılığı için ise Türkiyeye red cevabı verildi.

Obama Türkiyeye geldi. Sultanahmet ve Ayasofyayı gezdi. Recep Tayyip Erdoğan gezi rehberliğini yaptı. 1,5 milyar İslam alemine naklen Türkiyeyi kullanarak mesaj verdi. Akabinde Ermeni sınır kapısı açılması için Türkiye zorlandı. Ve malesef adım adım Türkiye Ermeni sınır kapısını açma yönüne girdi. Bu harekete rağmen bile Başkan Obama dün üstü kapalı da olsa "Osmanlı soykırım yapmıştır!" diyerek Türk dış politikasına ağır bir darbe vurdu. Öte yandan Azerbeycan Rusyanın kucağına itilerek uzaklaşıyor. Türkiye tamamiyle tuzağa düşürülüyor. Ama AKP öylesine kendini kaybetmişki Türkiyenin onuru ve haysiyeti ayaklar altına alınırken ne bir tepki veriyor ne de karşı bir cevap!

Sözde dik duran ama bu kadar eğrilip bükülen bir Tayyip Erdoğan, vücut olarak eğilen ama o haliyle bile ne Kıbrıstan ne de AB'nin dayatmalarına boyun eğen bir Ecevit kadar bile olamadı. Ülke adım adım felakete gidiyor. Daha 5 yıl önce Saadet Partisinin " malesef Sevr geliyor!" dediği günler kapımıza dayandı.

Bu milleti, bu milletin 1000 yıllık tarihini ve medeniyetini Haçlı sürülerine peşkeş çekenlere yazıklar olsun.
__________________

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.