T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Değişimin Temelinde Ne var?

Sistem, insani hasletleri köreltecek derecede, rencide ederek, Türk varlığını koruma zehabına kapılmıştır.Sorunları görmezden gelerek, problem çözülmez.Çözümsüzlüğün boğduğu bir düzleme oturan bu sistem artık iflasını, değişime gebe oluşunu, istemlerin ve duruşların değişimiyle de kendini yenileme isteğini göstermiştir.

 

Artık sistem kendini amorti etme yolundadır.Yeni bir isim ve kimlikle yoluna devam edeceğe benziyor. Bazıları ( sistemin, kendini sahibi zanneden, eski sahipleri) hala kendilerini masallarla avutmaya devam ededursunlar, kendilerini sistemleştirenlerce ekarte edilmişlerdir.

 

Halkların özgürlük çığlıkları, demokratik talepleri sistemin açmazını oluşturmaktadır.Bu istemler o kadar güçlü ki sessiz devrim gerçekleştiren ve halkı öncelediğini söyleyen bir hükümeti bile zorlar haldedir.Hükümet, eskilerin kalıntılarının ayak bağları ile geleceğin özgürlükleri arasında, özgül ağırlık ayarlaması yapmakta zorlanmaktadır.

 

Sistem ezme, sindirme, yok sayma, önemsememe, ötekileştirme, dönüştürme, düşündürmeme, değiştirme ve devirme üzerine kurulmuştur. Bunu asker dipçiğiyle halk üzerinde paranoyak bir baskı unsurlarıyla olması etkinin tepkiye dönüşüm hızını artırmıştır. Zorba bir sistemin zorlama düzeni iflasın eşiğindedir. Yenilenmeden de devletimizin rejimsel zararlarını, verdiği zararlarından bizleri koruyacak şey başkalarının bize yeni Milli Konseptler çizmesinden gelmemelidir.

 

İflasını görmeyen yerli rejim korumalı, dış güç destekli efendi köleler, şu oluşan değişime isyan etmektedirler. Kıskançlık hücrelerini tahripkar bir haldedir. Devamı

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.