T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) FAHİŞE ADALET HANIM

FAHİŞE ADALET HANIM

Adalet hanım, bellibaşlı prensiplere nisbetle değil, kendisine sahip olmaya muktedir herkesin kendi öz prensiplerine göre elde edilebilmiş bir fahişedir... Ve bu gün tamı tamına 63. yaşını sürmektedir.

Genç ve körpe sermayeleri, birgün kendilerinin de birer Adalet Hanım olabilecekleri düşüyle salonda müşterilerini bekleye dursun, o, bir hanedan edası ile odasına kurulmuş, __belki inanmayacaksınız ama__ Deli Bekir’i düşünmektedir.

Bekir’i nasıl delirttiğini!..

Kırmızı kadife koltuklarla çevrili odasında,bir gün, bir ufak ricayla, bir hayatı kaydırışını, bir hatıra zevkiyle yudumlatan fahişe şehveti!..

O zamanlar, tabii ki böyle gerdanı katlanmış, göz altında torbacıklar sarkmış, memeleri küçük bir çuval dolduracak kadar etlenmiş, kafasında kel adacıkları oluşmuş, bacakları fil bacağına dönmüş, göbeği üçlenmiş, kaş ve kirpiği seyrelmiş, bıyıkları iyiden iyiye terlemiş, bedeni bidona dönmüş değildi!.. Ve tabi ki yüzünde bu kadar krem, pudra ve ruj katları yoktu!..

Ne de olsa gençlik!..

Alem dönüşü bir gece, bindikleri araba bir yaya kadına çarpmış, kadının kucağında bulunan, 3 yaşındaki bir çocukla ölümüne sebep olmuşlardı...

Arabayı kullanan dostu nasıl kurtulacak?..

“Dostu” dedim de... Günde şu kadar adamla yatan bir fahişe, __ şimdiki sıfatları HAYAT KADINI; yani, insana cıvıl cıvıl sıcacık bir kadın intibaı versin gibi__, kendisine birde dost tutuyor... Niçin?.. Çünkü cinsiyette de ruh, fiziğin hakimi; bu yüzdende, herhangi biri değil, ruhi paylaşımı yerine getirecek biri lazım... Bunun olmadığı yerde, kadın, sümük mendili; erkek ise musluk!.. Rastgele ilişkiler piyasasındaniçki kaldırılsa, sürekliliğin kalmayacağı meselesi debu yüzden,; sohbeti tutan; aslan (!) şişesi!..

Bu kısa ilmi mütalaadan sonra, Adalet hanımın dostunu nasıl kurtardığını söyleyeyim:

Güvenliğin üst perdesinden seslenen ilişkilerle!.. Bu günkü patron itibarı o zaman yoktu ama, göbeklilerin al yanaklarına kondurduğu işveli bir öpücüğün hatırı vardı... Bazı geceleri hatırlatan, gelecek günler vadeden visal hatırı!..

Ve Deli Bekir çıldırdı!..

Karısı ve oğlunun ölümüyle vurulan Deli Bekir, Adalet Hanım’ın işvesine yatan kaza tesbitinden çıldırdı!..

Deli Bekir, o gün bu gün, insan öğüten çağdaş çarktan delilenmekte!..

__ “Kadın ortalıklara düşeli beri, madde ve manada ibne çoğaldı!..”

Salih Mirzabeyoğlu__Gölgeler “Yaşadığımız Günler” shf__251-252

--
BETATRON

Dr. Hakkı Açıkalın
Betatron diyoruz. Özellikle de Salih Mirzabeyoğlu’na uygulanan telegram işkencesiyle birlikte gündeme bir ateş topu gibi düştü. Bu konuyu makâleye indirgemek bana uymuyor. Kitabını yazıyorum artık ve içinde yok yok. Her yazdığım bölümü de makâlat hâlinde sunacağım. Sonunda, bu iş Betatron’da Tıbb’a, oradan ideolojik savaşlara oradan da Kumandan'ın şu ânda üzerinde çalışmakta olduğu şâh-eser’e kadar varacak. İnsanoğlunun işi nerelere vardırdığnı ve bunda şeytâniyet’in gücünü teşhîr etmek ayrı bir heyecân.

http://duralidurmaz.blogcu.com/


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.