T a r a f s ı z D e ğ i l i z

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ Truva atından çıkan sahte Türkçüler (yeni cevap)

Truva atından çıkan sahte Türkçüler ve Tükler

Başlıklı yazıma gelen cevaplardan biri ve benim cevabım

 

CHP yi hedef alan bu yazinin maksadi belli. onemli olan boyle kullanilmak

icin yeterli karsiligi aliyormusunuz? yazdiklariniza inanmadiginizda bu

kadar sacmalamanizdan anlasiliyor cok basarisiz hic etkileyici degil daha

cok calismaniz lazim:))

 

Merak etmeyin

İnsanlardan çoğu beyinlerindeki eskiden yüklenmiş bilgi ve programlara ters düşen ya da o bilgi ve programlar ile uyumlu olmayan yeni bilgi ve programları Tıpkı PC’ler de olduğu gibi otomatik olarak ya ret ederler ya da zararlı virüs olarak tanımlarlar.

Bu insanın doğasından kaynaklanan bir durumdur.  Ancak buna rağmen o bilgiler tamamen silinmez ve beyin programın bir yerlerinde unutulanlar (nisyan bölümü, Zekayi beşer nisyan ile maluldür sözü bunu anlatır) kısmına kayıt edilirler.

Zamanla ya nisyan kutusuna atılan bilgiler çoğalıp tutarsız gibi görünen bilgi parçacıklarından yapbozlardaki ortaya çıkan görüntülere dönüşür yada gönül yada kalp dediğimiz duygular alemimiz tarafından taranıp gerçek anlamlarında imajlar haline gelip bazen rüyalarımız, hayallerimiz yada olmadık yerlerde düşünce parçacıkları halinde beynimizde canlanırlar. Daha sonra o görüntüler eski programların aslında yanlış bilgiler içerdiğini anlatmaya başlar.

Ve insanlar bir süre sonra doğruluğundan asla şüphe duymadıkları bilgilerini soruşturmaya ve bazı sürprizler ile karşılaşmaya başlarlar. Bu aslında bir program çerçevesinde kendi beyinlerine yerleştirilmiş kendilerini sağlıklı, özgür ve bağımsız düşünmekten alıkoyan ve sadece beyne yüklenmiş bilgiler ile sınırlı ve onları doğrulama sorgulama ve merakından da yoksun olarak düşünmekte olduklarının farkına varırlar. İnsanları adeta ABD filmlerindeki robokoplar gibi hareket etmeye mahkûm eden programların varlığının ne olduğunu anlarlar.

Bu yüzden ben kimseden bir ücret talep etmem. Vatanım ve milletim için sadece kendime ait olan fikir ve görüşlerimi anlatarak insanların içine düşürüldükleri hipnozdan kurtulup uyanarak özgür olmalarını ve kendi kararlarını kendileri verebilmelerini sağlayacak duruma gelmelerini sağlamaya çalışırım.

Bildiğiniz gibi Demirel’in 28 şubat sürecinde Cumhurbaşkanı olarak söylediği kısa bir cümle vardır. Tek tip insan yetiştireceğiz.

Aslında bu cümle zaten bu amaçla uygulana gelmekte olan programın yeterli olmadığını ve yeni gelişen beyin programlama yöntemlerinin devlet tarafından daha sert ve zorlayıcı olarak uygulanacağının bir delili idi.

Bazıları kendilerini bu programdan azade zannetseler de bu herkes için ve ya sadece dışarıda hazırlanmış bu programı ülkemizde uygulayacak olan bazı azınlık ve programcılar dışında kalan herkes için böyle idi.

İşte ben o programlardan beynini kurtarabilmiş biriyim ve sizde o programların etkisi ile bana öfkelenen bir kişisiniz. Ancak öfkelenmiş olmanız dahi uykusunu alamamış birinin uyandırılırken duyduğu sana ne be adam bırak da uykumu alayım diyerek yorganı başına çekmeye çalışan kişinin öfke haline benzemektedir.

Bu da uyandığınızda her şeyi yeniden gözden geçireceğiniz anlamına gelen sağlıklı ve doğal bir reflekstir. Şöyle geçerken de olsa bir kaç cümle ile de olsa tanıştığımıza memnun oldum efendim.

Saygılarımla

A.D.Şimşek

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.