T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35293] Düşmanın kurguladığı tefrika noktalarımız

Son günlerde yine türban üzerinden millet ve milli değerlerimize saldıranların sayıları artmaya başladı. Öyle ki Türk oğlu Türk Müslüman evlatları bile yanıltılıp sanki başörtüsü yasak değilmiş de Türban yasakmış. Yada Türban FG nin örgütünün işi imiş. Gibi bazı sahte haberler ile yönlendirile biliyorlar.

Türbanlıların ille de Türban bağlayalım diye bir dertleri yoktur tercihleri vardır. Ama eğer başörtüsü serbest bırakılsa ve Türban şeklinde bağlamak yasak kalsa buna kimsenin itirazı olmaz. Bu yüzden bu kelime oyunda kullanılan kalleşliklerden birisidir.

Başörtüsü yasaklandığında YÖK başkanı Maruni Hıristiyan ve Mason İhsan Doğramacı tarafından milli baskılar karşısından belki samimi belki de tuzak olarak ortaya atılan bir konudur.
Doğramacı öğrencilerin öyle köylüler gibi değil de daha modern bir şekilde başlarını örterlerse okula alabileceklerini söylemiştir. Bu yüzden geliştirilmiş bir baş bağlama evrimi olarak ortaya sonradan bazılarının aşağılamak için Türban (Fransızca = sarık demek bu dahi bu işte batı ittifakının en çok Fransız masonl alaylarını hücüma geçirdiğinin ve Fransız Masonlarının yerli Kripto Ermeniler ve Sabataistler üzerindeki  etkisi hesap edilerek kullanıldığının göstergesidir. En sıkı uygulayan Rektörlerde bu azınlıklardandır) türban ortaya çıkmış ve kızlar tarafından beğenilmiştir. Bu yasaklar sırasında Erbakan ile tam ters düşen FG aslında millet ile de o dönemde ters düştüğü için Türkiye deki yardım toplama imkanı bir anda sıfıra yakın bir duruma düşmüş ve kimse çocukları okutuyor diye zekat ve yardım vermez olmuştur.  Çünkü tek okuyabilsinler diye  kızların başlarını açmalarını tavsiye etmiştir. Millet bir anda kendisine yüz çevirmiştir. Demek ki bu konuda FG nin asla gücü yetmeyen ve yetmesi de zaten imkansız olan bir durum vardır. Müslüman halk açısından başa açmak mecburiyetini savunmak küfürdür ve savunan İslam’a baş kaldırmış kafirdir. (Dikkat edin başını açan değil, bunu savunan islamın kesin emirlerinden birini tekzip ile kafir olur. Açan günaha girer ve bu Allah ile kendi arasındadır. 12 Eylülde askeri idare bu konuda diyanet işlerinden bir fetva almak istemiş ve bu cevabı almıştır) Yani Türban yerli bir üründür ve ne FG ile nede Okyanus ötesi ile ilgili değildir.
Okyanus ötesi ile ABD yi kasıt ediyorsanız, ABD başörtüsü yasağının Türkiye param parça olsa dahi kabul edilmeyeceğini ve sorumluluk halka yıkılmaya kalkışılsa dahi tüm sorumluluğun bu yasakları kendi talimatı ile koyan kendi adamlarına Türk milli din, gelenek, görene, örf ve adetlerinin millet tarafından asla kabul edilmeyeceğini kesin bilerek koydurmuştur. Halkın uyacağını bilse bu oyunu değil başka bir oyunu kullanırdı. Çünkü ABD tarih deki Kahraman Maraş Sütçü imam olaylarında ordusuz sivil halkın Fransız orduları ve yerli Ermeni işbirlikçilerine ağır silahlarına rağmen ellerindeki çakar almazlar ile nasıl bozguna uğrattıkları bildiğinden Türkiye yi ve Türk milletini yönetebilmek için NATO ya bağlı ve süper NATO da denilen Gladioyu kullanarak ordumuza koydurulmuş bir yasaktır. En büyük destekçileri olan Fransızlarında Kahraman Maraş ve Gazi Antep bozgunun bir başörtüsü yüzünden meydana gelmiş olmasından dolayı bunun intikamını alıp Türk kadınlarından ve türk erkeklerinden alacağı bu intikamı nasıl kat kat aldığını tarihlerine büyük bir zafer olarak yazmak azmidir. Asker bu oyunda yer almak ile milletimizle temelde ters düşerek artık milletsiz bir işgal ordusu durumuna düşmüş. Adeta Kahraman Maraş’taki Fransız askerlerinin seviyesine indirildiğini ya fark edememiş yada fark edenlerin zirveye çıkarılmadığı bu yüzden üst makamlarda bulunmadığı, zirvedekilerin de zaten Büyük mason locası gibi localar vasıtası ile bu oyunu bilerek NATO içinden alınan talimatlar ile gönüllü oynuyor olmaları kuvvetle muhtemeldir. 28 Şubatçı Siyonist işbirlikçilerinin  batı oyununda yer alıp bu yasakları koymakları ile devleti elinde tutan Güçler ile millet, karşı karşıya ve kafa kafaya getirilmiştir.  Ve şimdi milletin bu devlet zulmünden kurtulma umudunu yıkmaya çalışan aynı batılı güçler.  Seçim yolu ile bu yasakları kaldıracakları umudunu millete vermekte ve süresiz bir iç savaşı kendi aramızda sürdürmektedirler.  Yani devleti işgal altında tutan ve meşruiyet kaynağı olarak yabancıların ihtilal de verdikleri destek dışında kaynakları bulunmayan Devleti elinde tutanlar ile Meşruiyetini millet den alam TBMM ve Hükümeti sürekli bir biri ile bu alçakça oyunun yasakçı tarafının bu ihanetinin faturasını milletimize ve yok olmaya sürüklenen devletimize ödetmektedirler. Tek umudumuz. Askeri kanadın kendi içinde bu çıkmaz yolun farkına varıp işi gurur ve kibir meselesine döndürmeden ve inada bindirmeden milletin sinesindeki sevgi ve şefkat kucağına dönmesidir.  Düşman devletimiz içinden kullandıklarını eğer seçimle gelenler tarafından devleti ele geçirilirse, kendilerinin  milleti bölmekten pek çok bu işe bulaşmış geri zekalı devlet erkanını ile birlikte yargılayıp cezalandıracağı korkusu ile yönetmeye devam etmektedir. Bunun için Hükümet ile devlet isterlerse barışın yolunu kolaylaştırabilirler.
Barış 28 Şubat Siyonist harekatında milletin elinden alınan yasal hakları geri verilmedikçe Türkiye lime lime doğranır ama barış sağlanamaz. 8Yani ben illede karına kızına tecavüz edeceğim sende boynuzunu takıp boynunu büküp oturacaksın yoksa seni de ederin dergibi bir barış zorlaması milletimiz tarafından asla kabul edilmeyecektir. Yani düşman oyununu çok kritik bir yerden kurmuştur. Ve barış sağlanmazsa iç savaş kaçınılmazdır. Bunda 28 Şubat Siyonist harekatında kullanılan asıl cahil ve hainlerin gasp ettikleri milli varlığını sürdürme haklarını kurtarmaya çalışan milletimiz ile ABD’nin bu oyunu kurmakta kullandığı millete karşı inat ile yedikleri haltı savunmak zorunda kalan ABD veletlerinin anlaşmaları dışında bizleri ABD'nin bu mafya tipi komplosundan kurtarabilecek bir çare yoktur. Bu da ancak hak gaspı yapanların gasp ettiklerini iade etmesi ile mümkündür.
Ayrıca Kimsenin Türbanda ısrarı da yoktur. Başı örtülüler kaç defa yalvarmışlardır biz sadece inancımız gereği başımızı saçlarımız görünmeyecek şekilde örtmek istiyoruz. Devlet ya da yasakçılar  nasıl isterlerse öyle bir şekil tarif etsinler öyle örtelim diye.
Tarif edemezler çünkü ABD’nin henüz istediği asıl amacı tam yerine gelmemiştir.
Bu süreç de Belki Türkiye de tüm süreci yaşamadığınız için oyunda ilk kullanılanların nasıl kullanıldıklarını ve bazı anlaşmalar sağlanacağı noktalarda Türkiye mason localarının Fransa ve ABD masonlarının baskısı İsrail’in tehdidi altında kaldıklarını bu yüzden uluslar arası bu oyunda bazı masonlarında zorla yer almak zorunda kaldıklarını bilemiyor olabilirsiniz.
Türk milletinin genlerinde davayı anlamadan gasp eden mütegallibenin yanında durmak ve mazlumlara bazı mazlum olmayanları gerekçe gösterip vurmak yoktur.
Biliyorum Bir Türk olarak şu sırada Türkçülük akımını yöneten özde Türkçü kripto azınlıkların kışkırtması ile bazı kripto Türkçülerin Türkleri adeta Müslüman olmakla suçlanır duruma düşürüp Türk dediğin gavur olur Türk de olsa Müslüman’a acımaz ve insafı terk etmeye mecburdur havasına kapılıp rüzgarın etkisinde kalabilirsiniz ama emin olun bunun hesabını yaşlandığınızda kendi vicdanınıza dahi veremezsiniz.
Selamlar.
A.D.Şimşek 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.