T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35298] Misyonerlerin Hedefleri

 
MİSYONERLERİN HEDEFLERİ

 

 

 

            Bu yüzyılın hemen başlarında KUDÜS’de toplanan dünya misyonerler kongresi’nde azılı İslam düşmanı papaz Züveymür, şöyle konuşuyordu:

 

            “Aslında sizin (misyonerlerin) en önemli göreviniz, Müslümanları dinlerinden etmenizdir. Böylece Allah ile, buna bağlı olarak ahlak ile hiçbir ilgisi kalmasın. Çünkü milletleri hayatlarında tutan gerçekler bunlar olmaktadır. Siz İslam beldelerinde Müslüman olmayan bir gençlik hazırladınız. Böylece bunların Allah ile ilgileri kalmamıştır, hatta onu tanımak bile istemiyorlar. Siz Müslüman’ı İslam’ından ettiniz. Buna bağlı olarak da öylesi bir Müslüman kesim oluştu ki, bu sömürgecilerin istediği doğrultuda bir İslam bağlısı. Bunlar hiçbir zaman önemli işlere değer veremez olmuşlar, rahatı ve tembelliği sever olmuşlardır. Dünyada tek istedikleri şehvettir. Eğer bir şeyler öğrenirlerse bu şehvetleriyle ilgilidir. Şayet mal edinmeye uğraşırsa bu şehevi istekleri içindir. Böylece şehvetleri uğruna en değerli şeyleri verebilmiş olsunlar.”

 

            Yine Züveymir diyor ki:

 

            “Sömürgeye dayalı  eğitim sistemi 1882’de başladı. O tarihten itibaren okullardaki eğitim programlarından, ilkokul dahil olmak üzere önce Kur’an derslerini kaldırttık sonra İslam Tarihi dersleri bu programlardan çıkarıldı. (Osmanlıdaki mason üst düzey yöneticiler tarafından zamanın padişahlarına kabul ettirilmiştir.) Böylece yepyeni bir nesil meydana gelmiş oldu. Bu Müslüman olmayan, hıristiyan ve yahudi de olmayan yepyeni bir nesil. Bu yeni nesil neye inandığını bilmeyen şaşkın ve amaç olarak sadece maddeyi düşünen (materyalist) bir nesil. Herhangi  bir akideye inanmayan, herhangi bir dini hak olarak tanımayan ve herhangi bir vatana saygısı olmayan şaşkın bir nesil.”

 

            Evet ne yazık ki durum böyledir. Yukarıda da belirtildiği gibi amaca ulaşılmış, din, vatan, millet sevgisinden uzak, ne olduklarını kendilerini bile bilmeyen serseri mayın misali saçma bir gençlik ve millet oluşmuş ve oluşmaktadır. Bu durumdan tek kurtuluş devletin yüce İslam dinini okullarda öğretmesi, ailelerde çocuklarına dini ve milli konularda bilgiler öğretmeleridir. “Dinler Arası Diyalog” denen sinsi oyun bazı başıbozuk dini cemaatler tarafından da desteklenmekte, üçlü teslis inancı İbrahim’i (Tevhid Dini) gibi gösterilmektedir. Zaten dini yönden oldukça cahil olan halkımız ve gençlerimizde hemen kanabilmektedirler. Tevhit inancı ile teslis inancını bir tutmak küfürdür.

 

            Müslümanlar bütün Peygamberlere ve kitaplara iman ederler, Müslümanların Amentüsü ile hıristiyan ve yahudilerin Amentüsü arasında zerre kadar ortak bir nokta yoktur.  Halbuki hıristiyanlar ve yahudiler  alemlerin efendisi, iki cihan sultanı Hz.Muhammed Aleyhissalatu Vesselam’ı efendimizi Peygamber olarak kabul etmezler. Yahudiler, haşa Allah dünyayı altı günde yarattı yedinci günde de dinlendi diyerek Allah’a acziyet getirirler. Hz. Üzeyir (a.s.)’i Allah’ın oğlu derler. Haşa biz Allah’ın çocuklarıyız, sevgilileriyiz de derler. Üstelik Yahudi inancında ahiret de yoktur. Yani hiçbir ölmeyi istemezler. Dünyaya sıkı sıkıya bağlıdırlar. Yüce Allah’ın Esma-Ül Hüsnası olan hiçbir güzel adını kullanmaz, yehova denen bir isim ile yüce yaratıcıya hitap ederler. Hıristiyanlar ise Hz.İsa (a.s.)’yı Allah’ın oğlu olarak kabul ederler. Birde kutsal ruh vardır. Bu kutsal ruhun ne menem bir şey olduğunu kendileri de bilmezler ama öyle itikat eder, inanırlar.  Haşa melekler Allah’ın kızlarıdır derler, meleklere erkeklik ve dişilik vasfı yakıştırırlar. Yahudiler Hz.İsa (a.s.)’ı Peygamber olarak da kabul etmezler. Yani sözün kısası iki taraf da al birini vur ötekine misali birbirinden beterdirler. Bizim sayın diyalogcular bu küfür/şirk saçmalıklarını nasıl oluyorlar da yüce İslam akidesiyle birleştiriyorlar akıl edemiyorum. Bu yazılanlar yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in neresinde geçmektedir ki, bu iki küfür inancını yüce hak din olan İslam ile birleştirmeye, bir tutmaya kalkıyorlar. Hz. Kuran-ı Kerim’de onlarca Ayet-i Kerim’e ehli kitap kafirleri hakkında bize uyarıcı bilgilerle doludur. Bu kadar Ayet diyologcuların gözüne girmiyor mu, fark mı edemiyorlar yoksa işlerine mi gelmiyor bilemiyorum.

 

            Dinler Arası Diyalog denen saçmalık; yüce dinimize, vicdana, sağduyuya, insafa, bilgeliğe kesinlikle aykırıdır. Müslümanlara kurulmuş bir tuzaktır. Ülkemizdeki yerli işbirlikçileri tarafından da uygulamaya konulmaktadır. İstedikleri ılımlı İslam denilen, içi boşaltılmış, cihad, ilim emirleri çıkartılmış boş, sadece namazını kılan, ibadetini yapan, ABD, siyonist israil ve avrupalıların zulümlerine/sömürülerine ses çıkarmayan bir yeni İslam yani adına ılımlı İslam denilen yeni bir din oluşturmaya çalışıyorlar. Ne yazık ki bunun destekçisi olan cemaatler çoğunluktadır. Bu konuda duyarlı tutumunu sürdüren Sayın Prof. Dr. Haydar BAŞ hocaefendi ve Milli Görüşçülerdir. Bu iki parti/cemaatin dışında diyaloğa hayır diyen, karşı çıkan bir cemaat/cemaat lideri gözükmemektedir. Şunu bilmeliyiz ki, İslam yüce Allah katında tek hak, gerçek, makbul dindir. İslam hak din olmakla asla ortalık kabul etmez. Ehli Kitabı kurtuluşa ermiş olarak göstermek İslam’a büyük bir darbedir. Dinler arası diyaloğun destekçileri acaba bu yanlış düşünceleri neticesi yoldan çıkarmış oldukları insanların hesabını yüce Allah’a verebilecekler mi? Bu kadar yanlış bilgilendirilmiş, iman akideleri bozulmuş insanların durumu ne olacak?

 

            Halkımız uyanık olmalı, bu diyalogcuların aldatmalarına kesinlikle kanmamalıdır. Bu konuda devlet, halk olarak bir bütün olarak durmalı, tehlikenin büyüklüğünün farkında olmalıyız. Bu büyük tehlikeden kurtulmanın çaresi İlmihal bilgilerini öğrenmekten geçmektedir. Dini yönden bilgili olmak diyalogcuların/misyonerlerin önündeki en büyük engeldir.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

14.09.2009


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.