T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: Komplo Teorileri ::. IHANET'i Desifre

Aynen sana geri iade ediyorum!
Görünen Köy Kilavuz istemez!
Arife Tarif Gerekmez!

Sen gaflet uykuna devam et!
Biz Milletimizi uyandiralim, sen isine bak!

Nurettin Veren beyefendiye sor FTÖ'nün ihanetlerini.
Papanin elini yalamasi, youtube da dolasiyor.

Hatay'da ve Mardin'de "Medeniyetler Buluşmasi/İttifakı" ve "Dinler Bahçesi" (reklam panosundaki resimde Hilal, Haç ve Davud Yıldızı güya "Ibrahimi Dinler" beraber "sırat köprüsünü" geçiyormus). Allah'in son Din-i  islami terkedeni Allah sasirtir.

Dinimizde en büyük günah "iftiradir". Ama Fitnetullah Medyasi, suclari sabit olmayan "Ergenekon" saniklarini Terörist ilan etti. Serefli askerlerimize her firsatta camur atmayi imanin sartlarindan biri olarak kabul ediyor!
Sizi "SIRATI MÜSTAKIYM"'a davet ediyorum.
ALLAH iflah etsin!

Bu Diyalogcular ne Şeriat Düzenini sever nede Laik Düzeni!
Çünki Şeriat Düzeninde Din Baronluğu yoktur, Vergiler tek elden toplanır, kararlar Şura yöntemi ile alınır. Laik Düzende ise istedikleri gibi at koşturamazlar, kendilerini gözetim altında hissederler, adamlarına rahat makam-mevki ve ganimet dağıtamazlar.
Madem siz diyalogdan yanasınız, niye hiç bir Dini Bayramda diğer Cemaatlarla bayramlaşmazsınız? Onlara karşı sizin kalbiniz gayrimüslimlere olmadığı gibi çok mu soğuk? Vatikan'da Papanın elini öpmek müslümanliğa yakışırmı? Siz nasıl bir müslümansınız?
Siz hicbirzaman bir Cemaat olamazsiniz. Siz ancak birer Hooligansiniz: Hz. Peygamberimize yapılan Karikatür hakaretlerine karşı, süt dökmüş kedi gibi sessiz kaldıniz, ama kendi FTÖ liderine karşı en ufak eleştiride bulunan kişilere en ağır küfürleri edersiniz, küplere binersiniz. Hz. Muhammed'in (SAV) Ahlaki ile ahlaklanin!
Sizin vurdumduymaz, ihanete varan tavırlarınizdan bıkan, vicdan azabı çekip kamuoyuna icini döken, eski önderlerinizden Nurettin Veren'e yaptıklariniz Ebu Cehil'in aklina bile gelmezdi.
Size çağrım: Aklınızı başınıza alın, üçbeş kuruşluk dünya menfaati için ebedi olan ahiret hayatınızı satmayın! Başınızdakileri sorgulayın, eleştirin, çünki onlar Peygamberler gibi günahsız değiller!

Gaflet, Dalaletten uyanin ve Hidayete erin! Sizin gittiginiz yol "Samankafalilarin Yolu", ama binlerce insanida sapik yollara sürüklüyorsunuz, bunun vebalini ödeyemezsiniz.


Von: AMMAR BABA <bilgi75@hotmail.com>
An: e-komploteorileri@googlegroups.com
Gesendet: Sonntag, den 6. September 2009, 09:29:52 Uhr
Betreff: .:: Komplo Teorileri ::. f.gulen hk

iddialarınızı ispatlayamazsanız ki ispatlayamayacaksınız şerefsizsiniz


Windows Live™ Photos ile fotoğraflarınızı kolayca paylaşımı. Sürükle bırak



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.