T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35527] (2) Statüko şeriatında AKP'ye karşı çıkmak farz mı sünnet mi?


Birinci yazının kısa yollarından biri  http://anadoluhaber.blogspot.com/

Statüko şeriatında AKP'ye karşı çıkmak farz mı sünnet mi?

Başlıklı yazıma gelen itirazlardan biri bakın bana neler soruyor.

 

Soru.1.statukod şerıat  farz ve sunnet varmı?bu tesbıtınızın yanlıs ve dogrulugu ıcın bır zahmet kıtapları karıstırmanız arastırmanız  gerekır!!!!!. benım bıldıgım bu laik cumhurıyetın cagdas modern  anayasa ve kanunlarla yonetıldıgıdır

Cevap 1)Hani bir deyim var arife tarif gerekmez. Siz mi sahiden arif olduğunuzu bazen gizlemeye çalışıyorsunuz. Yoksa ben mi sizin hakkınızda yanılıp sizi olduğunuzdan fazlamı değerlendiriyorum bilmem. Ama sanırım yanılmıyorum. Aslında siz arifsiniz ama millet duyarlılığınız yok. Millet duyarlılığı olmayınca milli duyarlılık kelimesi de kitaplarda basında çokça geçen enflasyona uğramış, vaktiyle değer olan şimdi değeri kalmamış içi boş bir slogan oluyor. Bazen kitaplar kafanızı karıştırıyor. Belki farkında değilsiniz ama ben her yazımda size bir kitap özeti vermiş oluyor ve sizi bir tadımlık bal için bir çuval keçiboynuzu çiğnemekten kurtarıyorum. Statükonun farzı da vardır sünneti de çünkü statüko pagan bir teokrasidir ve putperest bir şeriata sahiptir.  farzları mesela millet sizi seçti. Tapınak şövalyelerinin kendi tapınaklarını gizlemek için yerine ikame ettikleri öldürdükleri Atatürk’e diye bina ettikleri anıtkabir tapınınağına gömdükleri Atatürk’ün adına diye kurulmuş pagan tempelini görmüyor musunuz?

Tapınağın Tempel=temple nin) sahibi gibi gösterilen ve maktül Atatürk adı tanrılaştırılarak onun adına ilan edilen putperestlik şeriatına kamufle amaçlı, Türkiye’yi yoktan var eden, yaratan, gökten zembille indiren mabudun,  ilke ve inkılapları  (Siz bunu Yahudilerin ve İngilizlerin Müslüman Türk milletini aşağılamak için koyduğu esaret kuralları diye de okuyabilirsiniz) uyacağına yemin etmedikçe Millet vekillerinin seçilmiş olmasının bile onaylanmaz bu MV olmanın fazlarından biridir. Yüksek yargı her yıl orayı yeni terfi edenleri ile açılış adı altında ziyaret ederek hukuku değil o tapınağın şeriatını uygulamaya yeniden söz vererek makamlarına otururlar. Yüksek bürokratlar görev yeminini onun şeriatına (ilkelerine) uyacağına yemin ile yeminden sonra bir de Anıtkabir tapınağını tavaf ederse buna umre denir. Umre sünnettir. Askerler milli bayramlarda orada hacı olmak için Anıtkabiri tavafa giderler bu hac farzdır. Emirlerine uymayan sivilleri şikâyet için gidenlerinki ise yağmur duasının negatif karşılığıdır. Bu beddua ritüelleri statüko şeriatının sık sık yerine getirilmesi gereken sünneti müekkede sidir. Farza yakın sünnettir. Üstelik melek taşlama ritüeli olarak statüko şeriatında büyük sevaplardandır. Terki caiz değildir. Terk edilirse melekler şeytanlara karşı fırsat bulup ayaklanabilirler. Üniversiteler büyük mabetleri hocaları rahipleri olarak istihdam edilirlerse de son zamanlara statüko şeriatında büyük günahlardan olan başını örtmek gibi azim günahları görmezden gelen vazifesini hafife alan bazı rahipler olduğunu statükonun sadık rahipleri statükonun muharip gücü Ergenekon’a ihbar ettikleri basında yer almıştır. Statükonun infaz ve engizisyon timleri olduğu söylenen TİT adlı çok gizemli örgütü yakında infazlara başlayacağımı ve cellâtların eğitimlerini artık tamamlamak üzere olduğunu ilan etmiştir. İş sadece statükonun encümeni danişinin dünya egemenleri encümeni danişinden gelecek emre muntazır olduğu lakin Hudson toplantısındaki gibi bir sızma ile rezil olmamak için işin çok gizli tutulduğu da  devlet içinde şeytanların kontrolündeki statüko şeriat mahkemelerine sızmış olan bazı melekler tarafından istihbar edildiği hakkındaki kuşkular yüzünden acale işe melekler karışır endişesi ile iş yavaşlatılmış durumdadır.

Kısaca Statükonun şeriatı vardır ve Türk tarihinde hiçbir şeriatın bu derece sıkı ve sert uygulanan başka bir dönem yaşanmamıştır.

 

Soru. 2.akp ye saldırma degıl..,yanlıs olur... yanlıs olan akp nın her hatasına  alkıs tutulması,herseyın toz pembe gosterılerek ınsanların yanıltılması,kandırılması,ınsanların dıkkatlerını baska tarafa cevırme gayretı .yanı kısısel menfaatler ıcın şakşakcılık.

 

 

Cevap 2) Önce bir hata sıralaması yapıp en ağır hatalılardan başlamak gerekir ki AKP bu sıralamada mevcut meclisteki muhalefet partilerinin yargılanmaları çok uzun süreceğinden sıra AKP ye geldiğinde nasılsa artık Bir AKP yede ihtiyaç kalmamış olacağından onlar kendiliklerinden dağılır.

 

Soru3."akp yı degıl Tc yı,mılletı  savunuyorum "sozunuzde samımı degılsınız...sonra neden doldurusa gelme modası olsun soylenenler yazılanlar gercek ise..?!

 

Cevap 3) Bu fakir her sözünde samimidir. Beni kendiniz ve statükocular ile karıştırıyorsunuz. Söylenen ve yazılanların doğru olması değil önem sırası çok gerilerde iken birinci sıraya konularak nice suçları örtmek de karartmakta kullanılması ve bunların doğru olmasının dan değil  dolduruşuna kapılınmasından söz ediyoruz ki bunların çoğu yalan ve savunma amaçlı uydurulmuş kendi suçlarını karşıtına yükleme kurnazlığıdır..

 

 Soru 4.en nıhayet bu gune kadar ısmını soyleyemedıklerınızın(!) "ulkemızı coktaaaannn..."bu konudakı ıcraatlerını daha yenı anlayabılmenız benı mutlu ettı.

 

Cevap 2) Söylemediğimiz bir şey var idi ise yeri gelmediğinden söylenmemiştir.

 

Soru 5.vatandasın elestırıleri bosta /kofta  olabılır.demokrasımız geregı fıkır ve ıfade  ozgurlugunu kullanma hakları.bılmenız gerekır...ancak ulkemız ınsanlarının ortalama egıtım sevıyesının  oecd verılerıne  gore ılkokul ucuncu sınıf sevıyesınde bulunmasını bıle bıle onerıde bulunmamaları ıle suclanmaları....zaten sorunda burada. vatandasların fıkır ve ıfade ozgurluklerını kullanmaları sonucu  elestırılerının odaklandıgı ve sekıllendırıldıgı yerler sıyası partılerdır bunlar konuyu onerılerı ıle bırlıkte tbmm  getırerek gorevlerını yaparlar. bılmenız gerekır.....ama ben sızın maksadınızı anladım.

 

Cevap 2) Teşekkür ederim. Hani derler ya beni bir kişi anladı o da yanlış anla diye.

Vatandaşın eğitim düzeyi bu hükümetin suçu değildir. Okulu ilgi çekecek her şeyden uzak 11 senede lise mezunu olarak sadece bir parça okuma yazma bir parça Statükonun mukaddes kitabı söylev. En fazla statükonun şeriat ve mabudunun öğretildiği, bu uğurda meslek okullarının kapanmasına da sebep olan beyin programlamalarından kaçıp başka şeyler öğrenmesinler diye meslek okullarının bile bu öğretiler için yolunu kesenlere sorun. Neden milleti mesleksiz hedefsiz umutsuz kimliği bile belirsiz öz güvensiz zavallılara dönüştürme sistemi olarak uygulayan statükonun şeriat kurumlarına sorun. Neden bu milleti bu derece cahil bıraktınız diyeceksiniz. Alamayacağınız cevabı da ben söyleyeyim. Delimisin ya hu bunlar bir uyanırlarsa kaçacak delik bulamayız. Diyeceklerdir.

 

 

Soru 6."ıstemezuk" bır kesımın gecmısı ıle ılgılı olarak kullandıklrı(!)yanlıs maksatlı bır yakıstırmadır.osmanlı zamanında ozellıkle son padısahlara  karsı ayaklanmalarda kullanılmıstır.bu gunku  "yaptık oldu bıttı" yanlıslıklarına  karsı hukukı yollara basvurulması "şirretlık" degıl demokrası ıle ıdare edılen hukuk devletlerınde bazılarının hazımsızlık gostermelerıne karsı cagdas bır durumdur.bunlarıda  bılmenız gerekır....ama nedense bılmemezlıkten gelmegı yeglıyorsunuz!!!!!!   yanlıs fıkırlrınıze alet etmek ıstedıgınız n.hoca kıssaları ıle bu sevımlı adama haksızlık etmıssınız.. ona bır ozur borcunuz var..

 

Cevap 2) Nasrettin hoca benim çok uzun yazılarla bile anlatmak da zorluk çektiğim karmaşık konuları, bazılarına eşeği ile konuşarak nasıl anlatılacağını tüm milletimiz gibi bana da öğreten milli hocalarımdan biridir. Allah ondan razı olsun ve rahmet eylesin.

Fıkra

Hocanın afacan oğluna patlıcan gösterip bu nedir diye sormuşlar.

Ufaklık şöyle bir patlıcana birde koskocaman kerli ferli soranlara bakmış. Onu bilmeyecek ne var ki demiş. Gözleri açılmadık sığırcık yavrusu.

Adamlar hemen hocaya koşmuşlar ve hoca senin oğlan senin kadar zeki ve akıllı olamayacak anlaşılan diyerek az önceki durumu anlatmışlar.

Hoca bir ellerindeki patlıcana bakmış birde adamlara. Sonrada adamlara, vallahi bunu ona ben öğretmedim. Gördüğünüz gibi o orada ben buradayım demiş.

Bizi onun evlatlarından biri sayın. O bizim sizin kusur sandığınız halimizle iftihar eder. Ve size vallahi bunu ona ben öğretmedim der. Bu açıklamalarımızın uzunluğu dahi anlattıklarımız ile aramızdaki mesafenin ölçüsü sayılabilir. Dün padişaha istemezük diyenler ile bu gün seçilmiş hükümetlere istemezük diyenler bir birlerinin devamıdır. Onlar Osmanlıyı kemirip bitirip yıktılar. Şimdikilerde TC.Devletini kemirip bitiriyorlar. Güçleri yeterse de yıkana kadar devam etmek isteyenlerin aynı türdendirler.

Onlar çıkarlarına göre hüküm verecek kadı ve yargıçlar düzeni isterler. O gün ne yaptılarsa bu günde onu yapıyorlar. Mülkün (devletin) temeli olan adaleti kemirip yok ediyorlar. İstemezükçüler peki ne istiyorsunuz sorusunun cevabını da veremezler. Çünkü istedikleri şey meşru olarak ifade edemedikleri şu söze dönüşen bilinç altıdır.

Helal haram ver Allah’ım

Biz kulların yer Allah’ım

Eğer bize vermez isen

Gel şeytanı gör Allah’ım

Diyenlerdir.

Sağlıcakla kalınız

A.D.Şimşek

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.