T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36115] ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ

ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ

Link to ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ

[anadoluhaber:36087] Vicdan yoksa kültür neye yarar?

Posted: 16 Nov 2009 11:10 AM PST

Vicdan yoksa kültür neye yarar?

Tuncelililer Onur Öymen'in Hitler bıyıklı fotoğraflarını sokaklara astılar...
CHP'nin çok güçlü olduğu İzmir'de bile protesto için sokağa döküldü Aleviler.
Dün oturmuş bunları konuşuyoruz.
Aramızdaki ortayaşlı hanımefendi "Hitler benzetmesi ağır kaçıyor" dedi!
"Neden?" diye sorduk.
Cevap nasıl gelsin, beğenirsiniz!
"Bütün ömrü yüksek kültürlü ortamlarda geçen, çok iyi eğitimli birinden Hitler mi çıkarmış! Hitler kompleksli onbaşının tekiydi!"
Gülümsedik ama şaşırmadık tabii!
Aristokrasisi olmayan, burjuvazisi devlet rantıyla yaratılmış bir ülkenin elitizmi böyle oluyordu işte!
Öyle ya...
Kapıcısına potansiyel Hitler gözüyle bakan ama kendi zalimliğini "Tanrısal hak" sayan iyi eğitimli beyleri, hanımları az mı görmüştük!

Haşmet Babaoğlu


[anadoluhaber:36096] Kürt, Ermeni, Rumdan esirgenmeyen neden CUNTADAN esirgeniyor!!!!!!

Posted: 16 Nov 2009 10:52 AM PST

CUNTA AÇILIMI İSTİYORUUUZ!!!
SEN BÜYÜKLÜK GÖSTER SAYIN BAŞBAKANIM AFFET ONLARI.
BİR DAHA YAPMAYACAKLAR SÖZ.
YAPARLARSA 8 OLSUN!!!


[anadoluhaber:36095] Anket sonuçları

Posted: 16 Nov 2009 10:39 AM PST

ANKETTEN ÇIKACAK SONUÇLAR

• Türk toplumunun en çok güvendiği kurum %93'le yine TSK çıktı...

• Hükümete olan güven %45...

• Türkiye'de türban takan kadın sayısı son beş yılda %10 arttı...

• Türkiye'ye yaşayan yabancılara göre, Türkiye hızla dinci bir toplum haline geliyor, Arap ülkelerine daha fazla benzemeye başladı...

• Türban takan kadınların %65'i çevre, aile ve eş baskısı nedeniyle takıyor...

• Öğretmenler arasında yapılan bir ankete göre eğitim hızla dinselleşiyor...”

Kaynak: terbiyem müsade etmiyor :)))

[anadoluhaber:36081] Hazreti Hatice Konferansı

Posted: 16 Nov 2009 01:34 AM PST

Gönlünde tecelli eden güzelliklerin akıl almaz ihtişamlarla çektiği yüce Resulümüzün yeryüzündeki ilk aksi ve ilk sedası olan Hz. Hatice annemiz. Selamun aleyküm.

 

İslamiyet’in dışında kadın olmaz, dişi olmaz, maddesi de olmaz, manası da olmaz. Çünkü sevgi olmaz. Sevilmek şerefine yalnız İslam kadını nail olmuştur. Bu Fahr-i Kainat Efendimizin "BANA DÜNYADA KADIN SEVDİRİLDİ" sözleri içerisinde gizli çok özel bir hikmettir. Ve ancak tesettürüyle, gönlündeki rikkatiyle Hz. Hatice annemizin, Hz. Amine annemizin, Hz. Fâtıma annemizin himayesinde bu nadide çiçek yetişmektedir. Eşşek tarlalarında kadın yetişmez. Ancak ibadetle nazenin İslam ortamında kadın yetişir.

 

Fahr-i Kainat uğruna bütün anahtarları atmak mananın sembollerinden birisidir. Bir başka güzel olay da şudur. Hz. Hatice annemizin gönlüne Efendimizin aşk ateşi düştükten sonra bu ateşe tahammül edemedi. Nasıl etsem de evlenme teklifi yapsam diye düşündü ve Nefise isminde bir akrabasından yardım istedi. Arap ırkından bir kadının, bir erkeğe talip olması görülmüş bir şey değildi. "BEN MUHAMMED'E TALİBİM, GİDİN AMCASI İLE KONUŞUN" dedi. Başta Hz. Nefise olmak üzere herkes karşı çıktı. "NASIL OLUR BÖYLE BİR ŞEY. BÜTÜN ARABİSTAN, MEKKE BU LAFLA ÇALKALANIR" dediler. Ama Hz. Hatice "KİM NE DERSE DESİN BEN AŞIĞIM" dedi.
 


--
Nurbaki Çalışma Grubu / www.nurbaki.org

[anadoluhaber:36089] Sevgili Sivilay Abla, Kamu Yönetimi sistemi içinde böyle bir uygulama var mıdır?

Posted: 15 Nov 2009 09:41 AM PST

Soru1: Sevgili Sivilay Abla, Demokratik açılım ile umutlarımız baharı yaşarken Samanyolu Televizyonu’nda yayımlanan Tek Türkiye dizi ile ekran karşısında buz kesiyoruz. Kürtleri kurtarmaya gelen Doktor Tarık bir anda tam yetkili Kaymakam oldu. Kamu Yönetimi sistemi içinde böyle bir uygulama var mıdır? (Erkan Çitil – Van)

Cevap:
Sevgili Erkan, filmlerde böyle şeyler olur. Süpermen de görünüşte bir gazeteciydi ama insanları kurtarmak için bir çırpıda uçan, duvarın arkasını gören hatta çok darda kaldığında dünyanın dönüşünü durduran mavi elbiseli kırmızı pelerinli bir kahramana dönüşüyordu. Kürtleri kurtarmak için bölgeye gönderilen Tarık’ın da hep doktor kalmasını bekleyemezsin. Demek ki tüm tıbbi hastalıkları tedavi etti. Şimdi sırada kamu yönetiminden kaynaklanan sorunları çözmeye sıra geldi. Hem bu uygulama bize çok yabancı değil. Askerler bizi kurtarmak için darbe yaptıklarında generaller gerektiğinde vali, gerektiğinde büyükelçi yapılmıştı.

[anadoluhaber:36104] şehidin babası

Posted: 15 Nov 2009 07:04 AM PST

ŞEHİDİN BABASI...
İSMAİL CENGİZ CENGİZHAN YAZDI TIKLA!

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

[anadoluhaber:36079] Gençliği korumak için devrim yaratan bir iksir

Posted: 15 Nov 2009 05:17 AM PST

BİO KIRIŞIK DÜZELTİCİ İKSİR                                                                                                                                          

Gençliği korumak için devrim yaratan bir iksir. Olgun cilde doğal lifting sağlar, genç cildi ise  optimum nemlendirir. Aktiv maddesi olan amporine sayesinde cildi nemlendirir ve hücreleri yeniler.

Tamamen doğal, hiçbir konservant içermeyen, koruyuculuğunu bitkisel gliserin ile sağlar. Cilt bakımında devrim etkisi yaratır, hücrenin metabolizmasını stimule eder, hayati önem taşıyan su ile en temiz, en değerli eterik yağ - DAMASCENA gül yağı ile birlikte  hücreye bakım sağlar.

Sonuç olarak cilt enerjik, nemlendirilmiş bir görünüme kavuşur, kırışıklıklar düzelir ve cilr parlaklığını kazanır. Daha genç, dahan düz ve elastik görünür.

http://www.butikmarket.com/product_info.php?cPath=188&products_id=354

Ürün Orjinal Adı : BİO ELİXİR ULTRA LİFTİNG CREAM

Ağırlık: 50 ml / 1,76 Oz




www.butikmarket.com

iletisim@butikmarket.com
Gsm: =(533) 570 22 27


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

[anadoluhaber:36086] TÜM MUSTAFA KEMALCİLER DERİN DEVLETÇİ OLMALI // Miktat Algül

Posted: 15 Nov 2009 02:30 AM PST



Tüm Mustafa Kemal'ciler Derin Devletçi olmalı


Derin Devlet örgütlenmesi, Teşkilat-ı Mahsusa ve İttihatçıların örgütlenme tarzının bir devamı niteliğinde olup, bir ülkenin sigortasıdır.Ayrıca zaman içinde özellikle Küresel Kapitalizmin Vatansever derin devlet örgütlenmesine karşı bir alternatif derin örgütlenme gerçekleştirmiştir.Bu alternatif örgütlenme NATO merkezli bir örgütlenmedir. Asıl kuruluş amacı ise mevcut sömürü düzeninin karşılaşabileceği demokratik-devrimci-Ulusalcı ve ilerici milliyetçi yurtsever tepkilerin sindirilmesi, toplumsal kaos ve kargaşa ortamının yaratılması, sivil irticai darbe ve provokasyonlar düzenlenmesi, Vatansever aydınların ve muhalif insanların katledilerek ortadan kaldırılması ve bir korku toplumunun yaratılmasıdır. Bu şekilde, NATO'nun temsil ettiği batı emperyalizminin dünya üzerindeki kirli ve aşağılık sömürüsünün sürdürülmesi sürecinin sağlamlaştırılması hedefi amaç edinilmiştir.
Türkiye'de Vatansever derin devlet örgütlenmesinin mimarı, Atatürk ve İsmet İnönü'dür.
M. Kemal ve Cumhuriyet kadrosu, Türkiye'de bir Vatansever yol açmış, her türden gerici ve irticai muhalefeti çok sert tedbirlerle yok etmeye çalışmış, her türden işbirlikçi ve hain düşünsel farklılığı tehdit unsuru olarak göstermiş ve bir Cumhuriyet rejimi kurmuştur. Türkçülük üzerinden vatandaşlık kavramını oturtmuş, Misak-ı Milli sınırları içinde emekçilerin iktidarı olan demokratik 'TÜRKİYE' yi kurmuştur. Kürtler ve Hıristiyan azınlıklar olmak üzere tüm farklı kimlikleri demokratik yaşam içinde tutmuş, Türk milli bilincine dönük bir o kadar da demokratik politika izlemiş, sırtını halka-vatansever sınıflara dayayan bir iktidar ve meclis oluşturmuş, ülkenin kaynaklarını Türk Milletine açmış, devrimlerle demokratik-halk devrimi sürecini yaşama geçirmiş, yoksulluğu ve sefaleti yaşayan bir halkına refah seviyesi yüksek demokratik bir yaşam sunmuş, ekonomik-sınai devrimlerle destekleyen bir eğitim-yaygınlaştırma sürecine girmiş sonuçta gerici-feodal iktidarının önüne geçmesiyle ülkede her türden gelişimi sağlamıştır.
Teşkilat-ı Mahsusa bir derin devlet örgütlenmesi idi.Yani her türlü toplum merkezli çalışan bu örgütlenme birikimli bir beyin üzerine kurulu olduğu için ülkenin bekasının sigortası olmuştur.

Mustafa Kemalin mimarlığını kurduğu vatansever bu örgütlülüğü yaşama geçirmek veya sürekliliğini kılmak bir yurttaşlık görevidir.

 

Miktat Algül

 

Gazeteci-yazar




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

[anadoluhaber:36099] Türkçe'ye benim çevirdiğim güzel anonim bir söz

Posted: 15 Nov 2009 01:46 AM PST

Başarının çalışmadan önce geldiği tek yer sözlüktür.
Anonim


--
http://www.gorkemates.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.