T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36627] Fwd: millitepkiler ; Fwd: Bulanık



---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: <rpamuk@gmail.com>
Tarih: 16 Aralık 2009 04:21
Konu: millitepkiler ; Fwd: Bulanık
Kime: Milli Tepkiler <millitepkiler@googlegroups.com>, Eynal Kaplıcaları <eynal-kaplicalari@googlegroups.com>, Milliyetçi Tepki <milliyetcitepki@yahoogroups.com>



“Muş- Bulanık da bir olay olmuş

Esnafın dükkânına giren iki yaban domuzu bakkal tarafından öldürülmüş.

Birkaç tanesini de yaralamış. Diğer domuz sürüsü çil yavrusu gibi dağılmış,

Dağa kaçmışlar. Hayırlısı

Bu domuzların dikkati çekilmiş. Haber salınmış. Çevreye zarar vermemeleri istenmiş.

CHA”

 

 

 

GERÇEKTEN BULANIK.
ORTAM BULANIK
BU OLAY BULANIK
KAFALAR BULANIK
BİLİNÇSİZLİK BULANIK
BİLİNİÇSİZLİKLE YAPILDI DEMEK BULANIK
BU HABERDE YAZILANLAR BULANIK
TÜRKİYE DE YAŞANANLAR
HERŞEY BULANIK
SU DURULAŞMADIĞI İÇİN BULANIK
BAŞ BULANIK
BAŞIN BAŞI BULANIK
BAŞLARIN BAŞI BULANIK
“ÇANAVAR PUSLU HAVAYI SEVER” YA
ÇANAVARIN BAŞI BULANIK
BAŞI VAR MI?, BİLİNİYOR MU?
BU BULANIKLIĞA DUR DİYECEK BİR BAŞ VAR MI?
NERDE?!
BAŞLAR KOPACAK MI?
NE BAŞI

“SOĞAN
SARIMSAK” ,

BUNLAR BİR NİMET
BU GÜNLER DE BAŞ OLMAKDA BİR NİMET
NE BAŞI
AK BABA

LEŞ KARGASI
ÇANAVAR BAŞI

YILANBAŞI

ZENGİN BAŞI

SERVET BAŞI

DEVLET BAŞI

ONUN BAĞI, BUNUN BAĞI

BAŞLAR GÖREV YAPMAYINCA DA

BULANIK BULANIK

 

Bu yazıyı yazanın başı da

Tarihi bir gün olduğu için bulanık

Devletin olmadığı ülkede vatandasın

BAŞI ,Başları Bulanık

Dilleri, sözleri de BULANIK

Elimizden ne gelir ki,

Düşünceleri  Bulanık




---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: <rpamuk@gmail.com>
Tarih: 16 Aralık 2009 03:34
Konu: Bulanık
Kime: Recep Pamuk <rpamuk@gmail.com>


"Linç edeceklerdi, ateş ettim.."

 Gösteriler sırasında işyerinin taşlanması üzerine Kalaşnikof tüfeğiyle ateş ederek Yoncalı Köyü Muhtarı Kemal Kayacan ile Necmi Oral'ın ölümüne ve 7 kişinin de yaralanmasına neden olmakla suçlanan Turan Bilen gözaltına alındı.

Bilen Ailesi fertleri de polis tarafından evlerinden alınıp güvenli yere götürülürken, evlerinin çevresinde de olası saldırılara karşı koruma önlemleri artırıldı.İfadesinde "Nefsi müdafaa yaptım, beni linç edeceklerdi" diyen Turan Bilen'in daha önce DTP'nin gösterileri ve PKK'nın baskısıyla kepenk kapatma eylemlerine katılmadığı belirtildi.

Arap kökenli aileye mensup olan 39 yaşındaki Turan Bilen'in kardeşi Metin Bilen'le birlikte uzun süredir Bulanık'ta manifaturacılık yaptıkları, siyasi görüşlerinin MHP'ye yakın olduğu ileri sürüldü.Turan Bilen'in 'gönüllü korucu' olduğu ve silahın da ruhsatlı olduğu iddia edildi. PKK'ya yakın bazı internet siteleri, Bulanık'ta 'Mardin Manifatura' adlı işyerinin sahibi Turan Bilen'in, 1994 yılında 4 PKK'nın öldürülmesi olayında rol oynadığını iddia etti. Ancak bu iddialar yetkililerce henüz doğrulanmadı. ARINÇ: UMARIM TEKRARLANMAZ...I Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muş’un Bulanık İlçesi’nde meydana gelen olaylı gösteriyle ilgili, "Maalesef bazı yerlerde meydana gelen gösterilerde esnafımızın kendi tabiriyle ’ekmek teknesi’ olan dükkanı, iş yeri, malzemesi bilinçsiz bir şekilde zarar vermek amacıyla taşlanmaktadır, kırılıp dökülmektedir, insanların canı ve malı tehlikeye atılmaktadır. Buna karşılık esnafın verdiği tepkiyi hem kanuni sınırlar içerisinde hem de çok daha sağduyulu ve sabırlı olarak göstermesi gerekir" dedi.Başbakan Yardımcısı Arınç, Yeni Başbakanlık Binası’nda bir grup Suriyeli gazeteciyi kabulünde, Muş’un Bulanık ilçesindeki olaylı gösteriyi değerlendirdi.

Olayın kendilerini derin bir şekilde üzdüğünü belirten Arınç, "Maalesef olayların bu noktaya gelmesini hiçbirimiz arzu etmeyiz. Toplumsal olay olarak meydana gelen hadise hem ölüm hem yaralama olarak hepimizi fevkalade üzdü ve düşündürdü" diye konuştu.Her zamankinden daha fazla soğukkanlı ve sağduyulu hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Arınç, şöyle konuştu:

"Türkiye’de böyle bir karmaşa çıkarmak isteyen insanlar olabilir. Hem güvenlik güçlerimiz bunları tespit etmeli, eylemlerine mani olmalı hem de halkımız bu konuda çeşitli provokasyonlara karşı çok daha dikkatli olmalı ve bu tür oyunlara gelmeme noktasında daha da sabırlı olmalıdır. Olay adli bir olaydır.Gerekli incelemeler yapılmaktadır ama bilebildiğimiz kadarıyla göstericilerle esnaf arasında çıkan bir tartışma sonucunda meydana gelmiştir.Maalesef bazı yerlerde meydana gelen gösterilerde esnafımızın kendi tabiriyle ’ekmek teknesi’ olan dükkanı, iş yeri, malzemesi bilinçsiz bir şekilde maalesef zarar vermek amacıyla taşlanmaktadır, kırılıp dökülmektedir, insanların canı ve malı tehlikeye atılmaktadır. Buna karşılık esnafın verdiği tepkiyi hem kanuni sınırlar içerisinde hem de çok daha sağduyulu ve sabırlı olarak göstermesi gerekir. Olay üzücüdür. Başka yerlerde tekrarlanmaması dileğiyle herkese geçmiş olsun diliyorum."

MHP İL BAŞKANI: PARTİMİZLE İLGİSİ YOK MHP Muş İl Başkanı Sadullah Tetik, Bulanık ilçesinde DTP’nin kapatılmasını bahane ederek bir bankanın şubesiyle iş yerlerini yakan gruba ateş açan esnafın partileriyle ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Tetik, yaptığı açıklamada, Bulanık’ta yaşanan ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayı büyük üzüntüyle takip ettiklerini belirterek, bazı kesimlerin yaşanan olay üzerinden partilerine zarar vermeye çalıştığını ileri sürdü.

Bu tarz olayların önlenmesi için herkesin sağduyulu davranması gerektiğinin altını çizen Tetik, şunları kaydetti: "Bulanık’ta yaşanan olay çok üzücüdür. Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepimiz kardeşiz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Ancak yaşanan olayın üzerinden partimize zarar vermek isteyen bazı kesimler var. Bazı partili arkadaşlarım, göstericilere ateş açan esnafın MHP’ye üye olduğu dedikodularının olduğu bilgisini ulaştırdı. Söz konusu esnafın partimizle uzaktan yakından alakası yoktur. Herkesi daha sağduyulu davranmaya davet ediyorum.

Terörün her türlüsünü kınıyoruz."



--
rpamuk



--
rpamuk

--

Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Millitepkiler" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için millitepkiler@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için millitepkiler+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/millitepkiler?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.



--
rpamuk

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.