T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36655] 16-17. Aralık Kafkasya Bölgesinden Haber Özetleri

Hicri Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
Hicri (1431) Yeni Yılının Kafirler için Zulüm,
Mücahidler içinse Zafer yılı olmasını
Yüce Allah'tan (c.c) dileriz  !...
ShamilOnline.org Yönetimi...

******

Çeçenya:Vedeno-Dargo'da 4 Mücahid Öldürüldü İddiası

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz Çeçenya sektörü haber kaynaklarından edindiği bilgilere, göre, Rus kuklası mürted Kadirovsk'nin yandaş medyası, Çeçenya,Vedeno bölgesi dağlık Dargo köyünün güney eteklerinde 4 militanın öldürüldüğünü iddia etti.

 

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

İnguşetya, Nazran'da Şehadet Eyleminden Sonra Günün İkinci Saldırısı Yapıldı; 4 FSB Kafiri Öldürüldü

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz İnguşetya haber kaynaklarından edindiği habere göre,İnguşetya Nazran'da  FSB kafirlerine saldırı yapıldı ve 4 kişi öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, 17.Aralık (bugün) Nazran'ın Gamurzievskom yerleşim bölgesinde yerel saat ile 15:45 'te FSB kafirlerinin VOG askeri konvoyuna sürücüsünün kimliği belirsiz VAZ-21114 model bir araçtan otomatik türeklerle ateş açıldı. İlk saatlerde İnguşetya, İçişleri Bakanlığının sözcüsü, işbirlikçi yerel medyaya "VOG askeri konvoyuna saldırı düzenleyen 4 militan öldürüldü" şeklinde bilgi verdi. Fakat FSB yönetimi ölenlerin militan degil, FSB'nin VOG askeri birimi elemanları olduğunu söyledi.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

İnguşetya, Nazran'da Şehadet Eylemi Yapıldığı İddia Edildi

Shamilonline'nin İnguşetya sektörü, işgalcilerin haber kaynaklarından edindiği bilgiye göre Nazran'da Ekazhevskom  kavşağında plakasız siyah bir Lada Priora marka aracın Şehadet eylemi gerçekleştirdiği ve güçlü patlamanın ardından 4 ölü 18 mürted polisin yaralandığı iddia edildi.

Haber kaynaklarının iddiasına göre, "İnguşetya İçişleri Bakanlığı sözcüsü olayı doğruladı fakat medyanın yazdığı gibi 4 ölü 18 yaralı değil, 1 kişinin öldüğü ve 11 polisin yaralandığı" şeklinde.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

İnguşetya'da Mürted Çeteler Adam Kaçırıyor ve Militan İlan Ediyor

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz İnguşetya sektörü haber kaynaklarından edindiği bilgiye göre, işbirlikçi  mürted çetelerin hemen hemen hergün gündemde olan yerel halktan suçsuz insanları  kaçırıp "militan" ilan etme operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Nazran'ın Kurtat köyü sakinlerinden 60 yaşındaki Adam Gadaborshev kimliği belirsiz maskeli kişilerce evinden alınarak kaçırılmıştı, uzun süre akıbeti hakkında bilgi alınamayan 60 yaşındaki Adam Gadaborshev ölü olarak bulundu.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Medet Ünlü: “Şanlı Çeçen Mücadelesi Moskof’a, Yerli İşbirlikçilerine ve Soysuzlara Geçit Vermez!”

Çeçenler çok badireler atlattı. Çok savaşlar gördü, sürgünler yaşadı. Ama hiçbir zaman Allah’ın kudret, azamet ve rahmetinden umutlarını kesip ye’se kapılmadılar. Yaşanan propaganda savaşlarında yüreklerimizi ve beyinlerimizi iğfal ve ifsad etme stratejik şeytaniliğine itibar etmeyiniz. Çünkü bu savaş türünün argümanları ve aktörleri ilgili karşı merkezlerin memuru olarak yanı başınızdan da çıkabilir.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.