T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36745] Alyans Evleri - Asimetrik Konut

27 Mayıs 1960'tan sonra -hepiniz hatırlarsınız- bir alyans bağışı vardı. Halkımız alyansını bağışladı, onun karşılığında, kendilerine, beyaz, ucuz metalik alyanslar verildi. Sonra, bu alyanslar ne oldu diye araştırıldığında; işte, alyans evleri yapıldı, alyans mahallesi kuruldu; o kadar!

Daha sonra, gene hatırlarsınız, hani 1964'lerde filan "Kıbrıs'a çıkamıyoruz; çünkü, gemimiz yok" diye yola çıkmıştık. O zaman da, bir "millet yapar" kampanyası vardı. Millet bağış yapacaktı, o paralarla çıkarma gemileri inşa edecektik ve Kıbrıs'a çıkacaktık. O da çok çabuk söndü gitti.
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tutanak_b_sd.birlesim_baslangic_yazici?P4=9125&P5=B&page1=20&page2=20

Paşaya asimetrik konut!
Doğu ve Güneydoğu'daki karakolların ‘ödeneksizlik' gerekçesi ile yenilenemediği ileri sürülürken, İstanbul'da Paşalar için 200 metrekarelik lüks konutlar inşaa ediliyor. Vakit'in elde ettiği bilgilere göre; Org. İlker Başbuğ'un talimatı ile Fenerbahçe Orduevi içinde 10 adet lüks konut yapılıyor. Söz konusu konutların maliyeti ise 32 trilyon 750 milyar lira...

http://www.habervaktim.com/haber/99101/pasaya_asimetrik_konut.html

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.