T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber] Çaw Bella, Hasta Siempre Ve İzmir Marşı Mersin İçel Burak Canlı

ÇAW BELLA, HASTA SİEMPRE VE İZMİR MARŞI

 

Bir Sabah Uyandığımda Yurdumu elleri bağlanmış Düşman İşgalinde görmek istememekteyim diyenlerdenseniz o zaman bu yazıyı okumaya devam edin…

 

Öğrenciler hele ki bu öğrenciler Üniversite Öğrencisiyse okumalı, çalışmalı ve siyasi erki de yeri geldiğinde eleştirebilmelidir.

 

Öğrenciler ağır harçlar altında ezilmekte verilen krediler de mezuniyet daha başlamamışken ya da hemen ardından İcra Yoluyla Tahsil edilmeye çalışılmaktadır.

 

Al sana okuma özgürlüğü. Al sana Devlet Yardımı. Memleketin her bir yanı Üniversitelerden mezun olanları işe almayı beklerken…

 

İşsizlik. Emekli maaşları. Maaşlardaki dengesizlik. Birisi üç lira birisi 100 lira.

 

Ey, insanım haksızlığa mı uğradın. Hırsızın suçu yok. Suç senin.

 

Ey insanım. Bu yurdun Dağlarını dahi Tutsak edilmiş durumda. İzmir’in Dağlarında Çiçeklerin bir daha açabilmesi adına Bozulmuş düşmanların geri gelmemesi adına bu ucubelere hadlerini bildirelim.

 

Çaresiz bırakılmış Vatandaşlarımız Çaresizlik içerisinde onların çare olduğunu düşündükleri için Düzene oy vermiş bulunmaktadır. Şeytanı içerisinde barındıran bu kişiler diğer Zebanilerle işbirliği içerisinde kâbusların ve kargaşaların en görkemlilerini bizlere yaşatmış ve bu çıkmazda da bizleri boğmaya çalışmışlardır.

 

Gün Kurtuluş Günüdür. Gün fakir ve fukaranın gülme günüdür. Bizler birlikte el ele verip mücadelemize devam edebilmemiz için Yaşa Mustafa Kemal Paşa demekten korkmamalıyız.

 

İstila altında ki Coğrafyamızda hareketlerin de hür olabilmek namına Guantanamo’larına şimdilerde de Silivrileri eklemeyi eksik etmemiş bulunmaktadırlar.

 

Dokuz yılda bitirilen umutlarda olduğu gibi yok edilmeye çalışılan bir Cihanın evlatları, Kuzey Kafkasya’nın Özgürlük uğruna Cendel Tepelerinde gezdiği gibi, Afganistan’dan Gürcistan’a Doğru giden Pandi Vadisin de yol alanlar gibi, Filistinlilerin tutsak edildikleri Duvarlara yazmayı eksik etmedikleri dualar gibi, Tibetlilerden daha beter bir hale getirilmeye çalışılan Doğu Türkistanlıya ait Uğur ve Özbek Çocuklarının Çin Seddi’ni aştığı gibi zulme baş kaldırmalıdır.

 

Irakta yok edilen Camiler bizimdir. Afganistan da bombalanan Minareler bizimdir. İran ve Suriye de yaşayan Vatandaşlar bizimdir. Bizler Birlikte ve hep beraber Yaşa sen çok yaşa Mustafa Kemal Paşa diyelim. Diyelim ki Bugünün bir tek Okyanus Öteleri değil diğer öteleri de sinebilsin. Mersin İçel Burak CANLI

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.