Bülent Yıldırım: Mabedimize saldırılıyor, İslam ülkeleri nerdesiniz!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaptığı açıklamada İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı çirkin saldırıyı eleştirdi. Müslüman devletlerin yönetici ve halklarına seslenen Yıldırım, 'İslam alemi, islam ülkelerinin liderleri. neredesiniz?' diye sordu.

Ne yazık ki bir çok İslam ülkesi İsrail'le birlikte hareket ediyor. Mescid-i Aksa müslümanların kutsalı değil mi? Olmazsa olmazı değil mi? Türkiye'nin bir an önce devreye girip siyonizmin dünya için bir bela olduğunu, bir terör örgütü olduğunu BM'ye kabul ettirmesi lazım.

Bütün İslam ülkelerinin birlikte hareket etmesi gerekir. Şimdi Mescid-i Aksa'ya saldırılıyor, İslam alemi nerdesiniz? İslam ülkelerinin liderleri nerdesiniz? Niye bir araya gelmiyorsunuz? Mescidi aksa yıkıldıktan sonra bu dünyanın kan gölüne dönmesine göz göre göre izin mi vereceksiniz? Kuran-ı Kerim'in ayaklar altına alınmasına zannetmeyin ki İsrail askerleri bilinçsiz olarak sebep oldu.

Bütün bunların hepsi İsrail yönetimi tarafından bilinçli olarak yapılıyor. Bunlar bu hakareti yaparlar. Onun için Mescid-i Aksaya yapılan saldırıda İsrail şunu çok iyi bilecek ki, bu edepsizce saldırının karşılığını halka verecektir.

   Müslümanlara diyorlar ki siz kölesiniz, sizin kitaplarınıza saldırdığımız zaman sizin halklarınız da devletleriniz de ses çıkarmaz. Test ediyorlar bizi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.