Haçlı İngiltere'nin başı aşağı eğildi

Afganistan İslam Emirliği'nin sitesinden anlamlı bir yazı:
Evet! Afganistan toprağında İngiltere’nin en son bayrağı indirildi, askeri Şevrab üssünde “kaçma” törenleri yapıldı. Törene Amerikan, İngiltere ve Afgan kuvvetleri de katıldı.
Medya raporlarına göre törenlerde Amerikan generali “Daniyel David” ve onların Afgan ajanı olan “Şer Muhammed Kerimi” bir konuşma yaptı. Lakin tören İngilterelilere veda etmek için yapılmasına rağmen İngiltere’nin ne askerleri ne de generalleri de konuşma yaptı, onların adına da birinin konuşma yapması gerekiyordu! Ama konuşma yapmak için katı kalp ve fesih dile ihtiyaç var. Yenilgi utancı ve işledikleri cinayetlerden sonra İngiltere hangi yüz ve kalp ile medya kuruluşlarıyla görüşüp konuşacak?!
Hatta İngiltere kuvvetlerinin Afganistan’daki askeri görevi hakkında sorulara cevap vermeyerek gizlice kaçtığı söyleniyor.
Onların şimdiki utanç verici durumu, kendilerinin eski generalin (Reyid Petler) 2006 yılında yaptığı konuşmayı hatırlattı.
O zamanda İngiltere kuvvetleri Helmand toprağına yeniden girmişti, BBC’den gün boyunca fethi kutluyorlardı, BBC bu general ile röportaj da yaptı.
Bu röportajda generale soruldu: “Ne düşünüyorsunuz? Helmand’de zafer kazanacak mısınız? İngiltere ve Afganistan arasındaki meydana gelmiş olduğu savaşlara istinaden İngiltere Meond’de yenilmişti?”
General askeri tersaneyisini aldatılarak kayıtsızlıkla şöyle cevap verdi: “İngiltereli bir asker olarak burada zaferden başka bir şeyi kabul etmeyeceğimizi açıklayabiliriz, tarihe ve eskilerin masallarına dönmeyin şimdiki durumlar değişti.”
Keşke bugün de sorulsa! İslami Emirlik mücahidlerin karşısında yenilen ağır ölümcül silahlarla donatılmış İngiltere kuvvetlerinin yediği zillet, aşağılık ve manevi çökmesi hakkında nasıl bir açıklama yapar?
İngiltere Savunma Bakanlığının yayınladığı belgelere göre Afganistan’a karşı açılmış savaşa 140 bin İngiltereli asker katıldı. Yüzlercesi öldürüldü, yaralanan sayısı 15 bin’i geçti.
Oğlu Helmand’de öldürülen askerin annesi, ağlayarak BBC’ye şunu açıkladı: “Oğlumun kanı boşuna gitti, İngiltere 30 milyar £’den fazla harcaladı, bu savaşta binlerce öldürülüp yaralandı ancak hiç bir şey kazanmadı.”
Evet! İngiltere Afganistan’daki kendisine ve kuvvetlerine zillet, yenilgi, mali ve nefsi kayıptan başka hiç bir amaç gerçekleştiremedi!
Afganistan’dan İngiltere işgalci kuvvetlerinin kaçması, Afganistan için tarihi bir övünç olarak tarih sayfalarına yazılacak…
İngiltere askerleri “Üzgün Milli Marşı” eğik başla dinlediler, ondan sonra onların necis Haçlı bayrağını indirip katladılar.
İşte sonunda Afganistan küfrün necis bayraklarından birinden ve Haçlı işgalcilerinin birinden kurtarılıp temizlendi.
Bu mübarek fetih dolayısıyla herkesi tebrik ediyoruz.
Kaynak: shahamat-arabic.com (Afganistan İslam Emirliği Resmi Sitesi)
Çeviri: Ebu Muhacir eş Şami
Kaynak : Ümmet-i İslam

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.