Arap prensler partide fena dağıttı! Şok görüntüler.Alkol Kadın herşey var

Tüm dünya ortaya çıkan son dakika fotoğraflarını konuşuyor! Arap prensler kendilerinden geçti. Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da vahşice öldürülmesi nedeniyle zor günler geçiren Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, cinayetten sonra ilk yurt dışı gezisine çıktı.

Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da vahşice öldürülmesi nedeniyle zor günler geçiren Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, cinayetten sonra ilk yurt dışı gezisine çıktı.

Muhammed bin Selman, yakın dostu Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed el Nahyan ile buluştu.

Suudi Veliaht Prensin ülkeyi ziyareti, 'Bin Selman BAE'ye hoşgeldi' etiketiyle sosyal medyada gündem oldu.Konuklar Dubai'deki lüks bir yatta bir araya geldi.

Ancak asıl kasırga, prenslerin katıldığı akşam partisinden sonra koptu.Partide alkol su gibi aktı..Gecede, BAE Veliaht Prensi Nahyan'ın oldukça sarhoş olduğu görüldü.Suudi Prens Muhammed bin Selman'a BAE gezisinde 10 bakanı eşlik ediyor.

Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından binlerce tweet atıldı.


Suudi Arabistan, halen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerini açıklamış değil. BAE ve Suudi Arabistan, halihazırda Yemen'de İran destekli Husilere karşı birlikte savaşıyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan partiden ortaya çıkan fotoğraflar için son dakika bilgisi geldi. İşte olay partiden şok fotoğraflar...




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.