Süleyman Soylu: PKK'yı şehirden tamamen sildik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 22. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni'nde yaptığı açıklamada, 'Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık' dedi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " PKK ile mücadelede neredeyse sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 22. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni"ne katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu, "Trafik cezalarından gelen paralar Maliyeye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor" ifadelerini kullandı.

FETÖ ile mücadele konusunda konuşan Soylu, "FETÖ'nün neredeyse bütün yapılarını ve sistemlerini çökerttik" ifadelerini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.