İyi Parti'li kadından AK Partili gence aşağılık hareket

Pendik'te AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan bir genç, Meral Akşener'in partisi İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kaldı.
İP'li kadın kapısına gelen genci küçük düşürmeye çalıştığı anları videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

AŞAĞILAMAYA ÇALIŞTI

Önce gençten broşür alan İP'li Koraş, "Sen andımızı biliyor musun? Oku bakayım andımızı. Seni sorguya çekiyorum" sözleriyle taciz etti. İP'li Koraş'ın "Bitti mi çaylarınız, makarnalarınız" gibi kışkırtıcı sorularını olgunlukla karşılayan gencin tavrı dikkat çekti. Kışkırtıcı sorularını saygısını bozmadan yanıtlayan genç provokasyona gelmeyerek o anları kaydeden Koraş'ın tüm kirli planını bozdu.



GENCİN TAVRI DİKKAT ÇEKTİ

Genç yine saygıda ve efendilikte ödün vermezken, Mine Koraş "Seni videoya çekiyorum. Ne mezunusun? Sorusuna bile aynı efendilikle cevap veren genç ‘iyi günler abla’ diyerek bu aşağılık provokasyonu bu şahsın yüzüne çarptı.

İP'Lİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Koraş'ın İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ortaya çıktı.

Yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlara cevap veren Koraş, "Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa, bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi" sözleriyle bir skandala daha imza attı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.