CHP'den YSK'ya çağrı... "İstanbul'un kazananı Ekrem İmamoğlu'dur!"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "YSK'ya tarihi sorumluluğunu tekrar hatırlatmak istiyoruz. İstanbul'un kazananı Ekrem İmamoğlu'dur" dedi.

Faik Öztrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"“Şaibe, organize işler' gibi ipe sapa gelmez iddialarla milletin ferasetini küçümseyenlere şunu hatırlatıyorum; hileyi elinde gücü olan yapar.

"İSTANBUL’DA SEÇİMİN GALİBİ EKREM İMAMOĞLU’DUR"

Dün Maltepe'de oy sayımını yavaşlatmak için AK Parti ve MHP'lilerin kargaşa ve kavga çıkardığı tutanakla tespit edilmiş vaziyette. İlçe Seçim Kurulu tarafından hazırlanan bu tutanak kurumların ve sistemin çalışmasının neden önemli olduğunu gösteriyor. Yoksa puslu havaları seven birtakım aç kurtlar milletin iradesini yok etmeye çalışırlar.

Siyasette var olmak istiyorlarsa milletle kavga etmeyi bıraksınlar. Tavsiyemiz milletin mesajını kabul etmelidirler. İstanbul seçimini artık yeniden kaşımayın. İstanbul seçimini Ekrem İmamoğlu kazanmıştır.

Millete verdiğiniz sözleri tutmaya başlayın. Tencereler boş, millet borç yükü altında. Milletin vaktini daha fazla çalmayın. Tamamlanmış İstanbul seçimiyle artık uğraşmayın.

Devlet tecrübemize dayanarak uyarı yapıyoruz. Artık seçim bitmiştir. Yeniden seçimle milletin ufkunu karatmayın. İmamoğlu'na artık mazbatası verilmeli. Karar sürekli gecikiyor. YSK'nın daha önceki kararlara baktığımızda verilecek solan karar ortada ama sürekli uzatılıyor. Ama tedirginlik artıyor. Sadece siyasal değil ekonomik olarak da artıyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.