Diyarbakır annelerine Kosova'dan destek! 'Mücadelenizi tebrik ediyoruz'

Bölücü terör örgütü PKK’nın evlatlarını kaçırdığı annelere bir destek de Kosova’dan geldi. Mamuşa kentinden gelen heyet adına konuşan Buyar Morina, “Yürekleri yangın yeri olan annelerin sesini Kosova’dan duyuyoruz. Türkiye’nin ayağına diken batsa etimizden parça kopuyor gibi acı duyuyoruz” dedi.

Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki oturma eylemine destek ziyaretleri devam ediyor. Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ve 3 Eylül’de oturma eylemi başlatan aileleri, Kosova’nın Mamuşa kentinden gelen heyet ziyaret ederek, desteklerini iletti.

MÜCADELENİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Heyet adına konuşan Buyar Morina, Diyarbakır annelerinin kutlu mücadelesini tebrik etmek ve onlara sabır dilemek için geldiklerini belirterek, “Evladını terörün pençesine kaptırmış, yürekleri yangın yeri olan annelerin sesini Kosova’dan duyuyoruz. Türkiye’nin ayağına diken batsa etimizden parça kopuyor gibi acı duyuyoruz” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.